Fotbal international

Real Madrid pregăteşte un transfer “galactic”. 80 de milioane de euro pentru starul lui Napoli

06.03.2020 | 17:20
Real Madrid pregateste un transfer galactic 80 de milioane de euro pentru starul lui Napoli
ADVERTISEMENT

Real Madrid este decisă să-l transfere cu orice preț pe Fabian Ruiz, mijlocașul spaniol al lui Napoli. Conform presei spaniole, madrilenii vor plăti aproximativ 80 de milioane de euro pentru serviciile mijlocașului.

Real Madrid plătește 80 de milioane de euro pentru Fabian Ruiz

Interesul celor de la Real pentru Fabian Ruiz nu este o noutate. Cotidianul spaniol AS scria în iarnă că Ruiz este ținta numărul 1 pentru Real în mercato-ul din vară, moment în care cei de la Napoli au decis să-i ofere o prelungire a contractului scadent în 2023.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul nu a acceptat momentan propunerea, însă ar putea să o facă în viitorul apropiat. Conform Mundo Deportivo, Ruiz ar putea accepta până în vară prelungirea contractului.

Cheia înțelegerii o reprezintă clauză de reziliere de 180 de milioane de euro pe care cei de la Napoli o vor introdusă în contract.

ADVERTISEMENT

Ruiz nu este de acord cu o astfel de clauză, iar o posibilă prelungire a contractului ar putea avea loc doar dacă cei de la Napoli vor renunța la acest aspect al înțelegerii dintre jucător și club.

Pe lângă Real Madrid, Manchester City și Barcelona au intrat la rândul lor pe fir și s-au interesat de un transfer al lui Ruiz, noul star al fotbalului mondial.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii spanioli au dezvăluit că cei de la Real doresc să se înțeleagă cu Napoli înainte de Euro 2020, temându-se că Ruiz va face un turneu final de excepție pentru Spania și, implicit, cota sa va exploda.

Cotat la 60 de milioane de euro, Fabian Ruiz a înscris 10 goluri pentru Napoli în 72 de partide. La 23 de ani, Ruiz se impune, încet dar sigur, drept titular incontestabil în naționala Spaniei, lucru care atrage atenția granzilor.

ADVERTISEMENT

Ruiz a fost declarat în 2019 cel mai bun jucător al campionatului european U21, unde Spania a triumfat.

  • 30 de milioane de euro au plătit cei de la Napoli lui Betis pentru transferul lui Ruiz în 2018
ADVERTISEMENT
Tags: