Fotbal international

Real Madrid s-a înțeles cu Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard! Reacția belgianului

22.01.2019 | 18:04
Real Madrid sa inteles cu Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard Reactia belgianului

Real Madrid s-a înțeles cu Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard, unul dintre cei mai apreciați fotbaliști din Premier League. Belgianul mai are contract cu gruparea londoneză până în iunie 2020, dar negocierile sunt avansate pentru ca acesta să ajungă în La Liga.

Conform jurnaliștilor de la La Jugada Financiera, există un precontract între Eden Hazard și Real Madrid, iar internaționalul belgian în vârstă de 28 de ani ar urma să semneze o înțelegere în valoare de 13 milioane de euro pe sezon, la care s-ar mai adăuga bonusuri ce pot ajunge până la 3,5 milioane de euro.

Înțelegere între Real Madrid și Chelsea pentru transferul lui Eden Hazard

Mai mult, cele două cluburi sunt în negocieri avansate. Astfel, Real Madrid ar urma să le plătească londonezilor nu mai puțin de 100 de milioane de euro, ținând cont și de faptul că Eden Hazard va intra în ultimul an de contract cu Chelsea în vară.

“‘Știi foarte bine, mă întrebi, dar știi care va fi răspunsul, așa că mai bine nu mă mai întreba. În curând voi face 28 de ani, la finalul sezonului voi intra în ultimul an de contract cu Chelsea și vom vedea ce va fi. Nu vreau să regret la sfârșitul carierei. Am iubit întotdeauna Real Madrid”, spunea Eden Hazard într-un interviu acordat pentru France Football.

În sezonul 2018 – 2019, Eden Hazard a jucat în 28 de meciuri, a dat 12 goluri și a oferit 10 pase decisive. Pe parcursul carierei, atacantul în vârstă de 28 de ani a mai jucat pentru LOSC Lille și Tubize Jugend. Chelsea l-a cumpărat în iulie 2012 cu 35 de milioane de euro. Eden Hazard are 98 de selecții la echipa națională a Belgiei, unde a înscris 27 de goluri.

  • 150.000.000 de euro este cota lui Eden Hazard, conform transfermarkt.com
  • 328 de meciuri, 101 goluri și 85 de pase decisive are Eden Hazard la Chelsea
  • 19 noiembrie 2008 este data în care Eden Hazard a debutat pentru echipa națională a Belgiei