Fotbal international

Eden Hazard forțează transferul la Real Madrid! ”Nu vreau să regret la sfârșitul carierei”

11.12.2018 | 08:17
Eden Hazard forteaza transferul la Real Madrid Nu vreau sa regret la sfarsitul carierei

Jucătorul echipei Chelsea Londra, Eden Hazard, forțează transferul la Real Madrid și nu pare dispus să-și prelungească înțelegerea cu gruparea engleză. Internaționalul belgian a reafirmat că este un susținător al formației spaniole și nu a ascuns faptul că i-ar plăcea să joace pe Santiago Bernabeu.

”În vară au existat unele discuții cu oficialii de la Chelsea pentru o eventuală plecare, dar apoi s-a oprit totul. Acum aștept. Sunt concentrat pe ce am de făcut aici. Antrenorul este mulțumit de mine, familia mea este la Londra, așa că vom vedea”, a declarat starul lui Chelsea Londra într-o intervenție la postul Radio Monte Carlo.

Maurizio Sarri și Eden Hazard discută în timpul unui antrenament al echipei Chelsea Londra
Maurizio Sarri și Eden Hazard discută în timpul unui antrenament al echipei Chelsea Londra

Eden Hazard forțează transferul de la Chelsea: ”Întotdeauna am iubit Real Madrid”

”În curând voi face 28 de ani, la finalul sezonului voi intra în ultimul an de contract cu Chelsea și vom vedea ce va fi. Nu vreau să regret la sfârșitul carierei. Am iubit întotdeauna Real Madrid, cu sau fără Zinedine Zidane. Vom vedea ce se va întâmpla. Este o decizie pe care trebuie să o iau singur. Nu știu când, dar o voi lua”, a spus Eden Hazard despre un posbil transfer al său de la Chelsea Londra la Real Madrid.

Imediat după Campionatul Mondial din Rusia, presa internațională a scris că Florentino Perez îl vrea pe Eden Hazard la Real Madrid pentru a-l înlocui pe Cristiano Ronaldo. Însă, Chelsea a refuzat categoric să-și vândă superstarul, mai ales că noul antrenor al londonezilor, Maurizio Sarri, și-a dorit să lucreze cu internaționalul belgian.

În urmă cu două săptămâni, Eden Hazard dezvăluia că nu va pleca de la Chelsea Londra în perioada de mercato din această iarnă, dar spunea că la finalul sezonului ar putea ajunge la Real Madrid. Conform presei spaniole, ”galacticii” ar fi dispuși să plătească o sumă colosală pentru aducerea starului de pe Stamford Bridge.