Fotbal international

Real Madrid și-a prezentat primul transfer al verii! ”Îţi mulţumesc că ne-ai ales”

18.07.2018 | 16:33
Real Madrid sia prezentat primul transfer al verii Iti multumesc ca neai ales
ADVERTISEMENT

Președintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, l-a prezentat, miercuri, pe fundaşul dreapta Alvaro Odriozola, adus de la formația Real Sociedad, care este primul transfer al verii pentru ”galactici”. Fotbalistul basc va purta tricoul cu numărul 19.

”Ai ales să vii la cel mai pretenţios club. Ne dorim să fii fericit şi să îţi îndeplineşti visul! Îţi mulţumesc că ne-ai ales! Ai debutat în Primera Division în urmă cu un an șu jumătate, iar acum, ești unul dintre cei mai promițători jucători spanioli”, a declarat Florentiuno Perez, conform site-ului oficial al madrilenilor.

ADVERTISEMENT
Real Madrid și-a prezentat primul transfer al verii, fundașul dreapta Alvaro Odriozola de la Real Sociedad
Real Madrid și-a prezentat primul transfer al verii, fundașul dreapta Alvaro Odriozola de la Real Sociedad

Real Madrid și-a prezentat primul transfer al verii: ”E un vis împlinit”

”Este o onoare pentru mine să mă aflu aici. E un vis împlinit, un vis pe care îl are orice fotbalist, acela de a îmbrăca tricoul celui mai mare club din lume. Voi da totul pentru a avea rezultate împreună. E o zi pe care nu o voi uita niciodată. Hala Madrid!”, au fost primele cuvinte ale lui Alvaro Odriozola la prezentarea la Real Madrid.

Julen Lopetegui a făcut primul transfer de la preluarea băncii tehnice a lui Real Madrid. L-a adus pe Santiago Bernabeu pe Alvaro Odriozola de la Real Sociedad. Jucătorul a semnat o înțelegere pe 6 ani cu Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Alvaro Odriozola a făcut parte din lotul Spaniei la Campionatul Mondial 2018, dar nu a jucat niciun minut. Lopetegui l-ar fi folosit titular dacă ar fi rămas la cârma Spaniei, însă Hierro i-a preferat pe Nacho și pe Carvajal. De altfel, Odriozola a debutat la naționala iberică în mandatul lui Lopetegui.