Fotbal international

Real Madrid va câştiga Champions League 2019-2020. Cine a făcut această prezicere

30.08.2019 | 08:54
Real Madrid va castiga Champions League 20192020 Cine a facut aceasta prezicere

Fanii lui Real Madrid trebuie să fie în delir. Echipa lor va câştiga vara viitoare al 14-lea trofeu Champions League! Nu a venit nici un vrăjitor, nu a dat nimeni în boabe sau în cărţi. Tehnologia secolului 21 este cea folosită pentru efectuarea acestei preziceri, care, evident, nu poate decât să le producă plăcere lui Florentino Perez şi antrenorului Zinedine Zidane. Verifică rezultate scoruri live din Spania și Liga Campionilor.

Real Madrid va câștiga Champions League 2019-2020

Experţi de la Opta, Google şi Squawka s-au reunit în studiourile BT Sport, una dintre cele mai mari şi mai importante televiziuni cu plată de pe teritoriul Marii Britanii şi pe baza calculării unor algoritmi, a unor date s-a ajuns până într-acolo încât nu a fost anunţat doar numele echipei care îşi va adjudeca trofeul ediţiei 2019-2020, dar şi numele adversarului din finală şi chiar scorul cu care se vor impune galacticii!

Perfecțiunea sau viziunea science-fiction a refăcut practic întregul traseu pe care îl vor parcurge jucătorii pregătiți de Zinedine Zidane până la obținerea celei de-al 14-lea trofeu în competiția majoră intercluburi. Astfel, în optimi Madridul îl va lăsa din nou pe Pep Guardiola cu buza umflată, scu scorul general de 7-5 după cele două manșe, în sferturi altă echipă din Premier League, Chelsea, va cădea cu scorul general de 4-2 și cel mai dulce succes va fi în semifinale, 5-2 cu marele rival FC Barcelona.

Real Madrid Champions League 2019-2020. Bayern Munchen va fi învinsa din finală, cu 3-2

Tottenham va triumfa în Europa League

Bayern Munchen va trece în optimi de Atletico Madrid, scor general 3-1, în sferturi de PSG (scor 3-2) și în semifinale de Juventus (3-0). Iar în finală, victoria cu 3-2 pentru Real va fi adusă de un nou venit în vara lui 2019, pentru care s-au plătit 60 de milioane euro, atacantul sârb Luka Jovic, transferat de la Eintracht Frankfurt.

Tottenham va câștiga Europa League în finala cu Manchester United

Se știe și cine va câștiga Europa League. Acolo se va păstra tradiția unei finale sută la sută britanice, cum a fost cea din 2019. Numai că acum se vor afla față în față Tottenham și Manchester United și londonezii vor fi cei care vor ridica trofeul deasupra capului, după o victorie cu un singur gol marcat în meci. Una dintre recordmanele competiției, Sevilla, ar urma să fie victima trupei lui Ole Gunnar Solskjaer în semifinale.

Așa ar arăta programul complet al fazelor eliminatorii

Optimi de finală

Real Madrid 7 – Manchester City 5

Borussia Dortmund 1 – Chelsea 2

Barcellona 3 – Inter 1

Liverpool 4 – Salzburg  3

Bayern 3 – Atlético de Madrid 1

PSG 3 – Shaktar 2

Juventus 3 – Valencia 2

Lyon 2 – Atalanta 2

Sferturi de finală

Real Madrid 4 – Chelsea 2

Barcellona 2 – Liverpool 0

Bayern 3 – PSG 2

Juventus 2 – Lyon 1

Semifinale

Real Madrid 5 – Barcellona 2

Bayern 3 – Juventus 0

Finala

Real Madrid – Bayern 3-2