Fotbal international

Real Madrid – Valencia 2-0. Victorie cu emoții pentru madrileni. Un autogol și un gol înscris pe final decid meciul. Video

01.12.2018 | 23:26
Real Madrid  Valencia 20 Victorie cu emotii pentru madrileni Un autogol si un gol inscris pe final decid meciul Video

Real Madrid a câștigat cu 2-0 partida jucată pe teren propriu cu Valencia și a urcat pe locul 5 în La Liga, cu 23 de puncte, la trei puncte în urma liderului Sevilla, care are un meci mai puțin. Vezi toate detaliile partidelor accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

Autogolul lui Wass din minutul 8 și golul marcat de Lucas în minutul 83 au decis partida. La scorul de 1-0 însă, Valencia a avut câteva situații imense de a egala, dar Courtouis a intervenit excelent.


Minutul 83. Lucas face 2-0 pentru galactici!


Minutul 8. Wass trimite mingea în propria poartă. 1-0 pentru Real Madrid!


Minutul 1. S-a dat startul în partida Real Madrid – Valencia!

Update. Se știu echipele de start!

Real Madrid (4-3-3): Courtois – Carvajal, Varane, Ramos, Reguilon – Modric, Llorente, Ceballos – Lucas, Benzema, Bale.

Valencia (4-4-2): Neto – Wass, Garay, Gabriel, Gaya – Soler, Coquelin, Parejo, Guedes – Gameiro, Mina.

Echipele de start
Echipele de start

 

Real Madrid – Valencia se joacă sâmbătă, 1 decembrie, de la ora 21.45, în runda cu numărul 14 din Primera Division. “Galacticii” vin după o înfrângere usturătoare cu scorul de 3-0 pe terenul celor de la Eibar în etapa precedentă, în timp ce “liliecii” au opt egaluri în campionat. Meciul va fi transmis în direct de posturile de televiziune Digi Sport 2 și Telekom Sport 2. Iubitorii fotbalului pot urmări partida online pe site-ul FANATIK.RO în format Live video.


Madrilenii sunt pe locul 6 în campionat, cu 20 de puncte, la egalitate cu Girona și au de recuperat 6 puncte pentru a ajunge din urmă liderul FC Sevilla. De partea cealaltă, Valencia ocupă locul 12, cu 17 puncte, la egalitate cu Celta Vigo, Getafe și Real Valladolid.

Real Madrid – Valencia Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Santiago Solari a început ca interimar pe banca Realului, dar a fost răsplătit cu un contract pe 18 luni. După înfrângerea din campionat, Real Madrid a învins AS Roma cu scorul de 2-0 la mijlocul săptămânii în Champions League, în timp ce Valencia a fost învinsă de Juventus Torino cu 1-0 și a prins doar fazele eliminatorii ale UEFA Europa League. Nacho și Casemiro nu vor face parte din lotul antrenat de Solari, dar vestea bună este că Alvaro Odriozola și Sergio Reguilon s-au întors la antrenament. Meciul Real Madrid – Valencia este transmis de Digi Sport 2 și Telekom Sport 2, sâmbătă, de la ora 21.45.

Real Madrid – Valencia LIVE STREAM ONLINE TV Primera Division pe FANATIK.RO

Partida mai poate fi urmărită în format live video pe site-ul FANATIK.RO. Valencia face deplasarea pe Santiago Bernabeu fără fostul jucător al Realului, Denis Cheryshev, dar și fără Rodrigo, jucător accidentat în partida cu Juventus Torino. Real Madrid este favorită în confruntarea cu Valencia, iar tehnicianul Santiago Solari se așteaptă ca jucătorii săi să își spele rușinea din etapa precedentă și să obțină o victorie care să îi ajute să urce în clasament.