Pariuri sportive

Recordmanul Ronaldo! CR 7, la un pas de o nouă performanţă FABULOASĂ!

Cristiano Ronaldo are un sezon excepţional din toate punctele de vedere la Real Madrid. Portughezul e favorit să cîştige al doilea Balon de Aur la rînd şi înscrie pe bandă rulantă avînd în...
20.12.2014 | 17:55
Recordmanul Ronaldo CR 7 la un pas de o noua performanta FABULOASA

Cristiano Ronaldo are un sezon excepţional din toate punctele de vedere la Real Madrid. Portughezul e favorit să cîştige al doilea Balon de Aur la rînd şi înscrie pe bandă rulantă avînd în cele 5 luni scurse din această stagiune nu mai puţin de 32 de goluri. 

cristiano-ronaldo-504333

Şi echipa este într-o perioadă de graţie cu 21 de victorii consecutive înainte de finala Campionatului Mondial al Cluburilor de sîmbătă seară de la ora 21:30 cu argentinienii de la San Lorenzo. Dacă “galacticii” vor cîştiga meciul, îşi vor trece în cont prima Cupă Mondială a Cluburilor în acest format şi Ronaldo va ajunge la o nouă performanţă fabuloasă.

Unic în lume

Cristiano Ronaldo poate deveni primul jucător din lume care cîştigă toate trofeele importante din fotbal cu două echipe diferite. Mai mult, în această categorie intră şi trofeele individuale. Ronaldo a cîştigat tot cu Manchester United şi acum se pregăteşte să facă acelaşi lucru şi la Real Madrid.

wallpaper_of_football_legend__Cristiano_Ronaldo

Portughezul a avut prima sa perioadă de glorie sub comanda lui Sir Alex Ferguson la Manchester United. A fost cumpărat de englezi în anul 2003 de la Sporting Lisabona şi a jucat la “diavoli” pînă în 2009.

În cele 6 sezoane petrecute sub conducerea lui Sir Alex Ferguson, Cristiano Ronaldo a cîştigat 3 campionate, o cupă a Angliei, două Supercupe, o Ligă a Campionilor, Campionatul Mondial al cluburilor plus trofeele individuale: Gheata de Aur şi Balonul de Aur.

Cristiano-Ronaldo-Manchester-United-Chelsea-C_1413206

Cel mai bun sezon a fost 2007-2008, cînd Manchester United a cîştigat Liga Campionilor în faţa lui Chelsea după loviturile de departajare, scorul după 90 de minute fiind 1-1, Ronaldo fiind marcator în acea finală.

Maşinărie la Real Madrid

Transferul la Real Madrid a fost cel mai costisitor din istorie, 95 de milioane de euro fiind preţul mutării. Ronaldo a demonstrat că merită fiecare bănuţ dat pe el, în condiţiile în care de-a lungul celor 4 sezoane petrecute pînă acum la “galactici”, a reuşit aceleaşi performanţe ca şi la United.

FBL-EUR-C1-REALMADRID-ATLETICO

Aşadar, Ronaldo a cîştigat titlul sub comanda lui Mourinho, două Cupe ale Spaniei, o Supercupă, o Ligă a Campionilor şi la nivel individual a luat în 2013 Gheata de Aur şi Balonul de Aur. Singurul trofeu care îi mai lipseşte din trofeele majore e Campionatul Mondial al cluburilor. Trofeu care îi e la îndemînă, avînd în vedere faptul că Real Madrid joacă finala competiţiei de la ora 21:30 împotriva argentinienilor de la San Lorenzo.

ronnie