Fotbal intern

Rednic, atacat din toate părţile: “Nu a făcut nimic şi a fost dat afară”

09.02.2019 | 11:53
Rednic atacat din toate partile Nu a facut nimic si a fost dat afara

Ziua și scandalul în cazul lui Mircea Rednic. Antrenorul dinamovist este atacat din toate părţile. După conflictul cu Mircea Lucescu, de data aceasta a venit rândul impresarului Anamaria Prodan să-l pună la zid pe „Puriu”. Agentul de jucători a atras atenția asupra fotbalului din Golf și a transmis un mesaj clar atunci când a fost întrebată de reacţia lui Mircea Rednic, cel care a spus că Stanciu s-a dus pentru bani la arabi. Impresarul Anamaria Prodan a răbufnit: „Nu este adevărat! Unii se duc şi pentru performanţă, alţii pentru bani. Soţul meu a făcut finală în Liga Campionilor a Asiei, alţii au venit pentru bani. Nu au făcut nimic şi au plecat din ţările arabe. Este simplu”, a declarat Anamaria Prodan

De două ori a antrenat Mircea Rednic în zona arabă. Prima oară  făcut-o în 2004 atunci când a pregătit-o pentru o scurtă perioadă pe Al Nassr. Se întâmpla la puțin timp după ce antrenorul câștiga titlul în Liga 1 Betano alături de Rapid. George Copos nu a fost mulțumit însă de prestația echipei în sezonul imediat următor și l-a pus pe liber pe „Puriu” care a semnat la câteva luni distanță cu echipa din Arabia Saudită.

Rednic, atacat din toate părţile Mircea Rednic in meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si CSM Politehnica Iasi, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, luni 4 februarie 2019. © FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
Mircea Rednic a semnat cu Dinamo chiar în timpul acestui campionat

Rednic, atacat din toate părţile

Anul trecut, în 2018, Mircea Rednic a plecat din nou în Golf. A bătut palma cu Al Faisaly, dar nici aici nu a rezistat prea mult. A plecat de la echipă, de asemenea după câteva luni și a semnat cu Dinamo, în condițiile în care gruparea din Ștefan cel Mare abia îl numise pe banca tehnică pe Claudiu Niculescu. Doar 20 de zile a rezistat fostul atacant ca antrenor al haitei, apoi, conducerea dinamovistă a decis să meargă pe mâna lui Rednic, proaspăt demis din zona arabă.

Mircea Rednic a acuzat faptul că la Al Faisaly nu a avut parte de buget și a fost nevoit să se descurce cu jucătorii care erau deja la echipă.

  • 2 titluri a câștigat Mircea Rednic ca antrenor în Liga 1 Betano