Life

Refugiat african din Ucraina, postare emoționantă. Ce părere are tânărul despre România: “Ţara umanităţii”

Un refugiat african din Ucraina are numai cuvinte de laudă pentru autoritățile din România și pentru oamenii care au sărit în ajutorul său și a mii de alți ucraineni.
05.03.2022 | 00:09
Refugiat african din Ucraina postare emotionanta Ce parere are tanarul despre Romania Tara umanitatii
Refugiat african, laude pentru poporul român. A plecat din calea războiului din Ucraina. Sursa foto: Linkedln.com. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Harouna Mahamat se numără printre zecile de mii de refugiați din Ucraina care au plecat din calea războiului. Tânărul care este originar din Africa locuia de o perioadă în țara condusă de președintele Volodimir Zelenski.

Refugiat african, laude pentru poporul român. A plecat din calea războiului din Ucraina

Harouna Mahamat a lăudat ospitalitatea de care s-a bucurat, mulțumind în numele tuturor oamenilor care au rămas blocați în Ucraina și nu au reușit să plece. Africanul are numai cuvinte de laudă pentru cei care l-au găzduit.

ADVERTISEMENT

România este ţara umanităţii şi a ospitalităţii. Zeci de africani care fug din Ucraina din motive de siguranţă au fost primiţi în România după ce le-a fost refuzat intrarea la frontierele anumitor ţări.

În numele poporului african, în special al celor blocaţi în Ucraina din cauza războiului, doresc cu adevărat să mulţumesc întregului popor bun din România, în special guvernului, pentru primirea caldă pe care africanii au primit-o la sosirea lor din Ucraina.

ADVERTISEMENT

Aceasta este ceea ce noi numim umanitate. Africanii nu vor uita niciodată inimile voastre bune. Cred că Uniunea Africană, precum şi liderii africani ar trebui să trimită o notă de mulţumire poporului român, pentru că merită acest lucru.

De asemenea, îi îndemn pe fraţii noştri africani să rămână oameni care respectă legea ca de obicei şi ne rugăm pentru pace şi normalitate cât mai repede posibil. Avem nevoie de pace. Mulţumesc mult, România!”, a scris Harouna Mahamat pe contul de Linkedln, notează adevarul.ro.

ADVERTISEMENT

Harouna Mahamat, fost interpret pentru Crucea Roșie din Camerun

Refugiatul african din Ucraina, care este de profesie lingvist, a făcut o postare emoționantă în social media. Tânărul este voluntar umanitar și traducător originar din Camerun, ajuns în țara noastră la începutul săptămânii.

Fost interpret pentru Crucea Roşie din Camerun, Harouna Mahamat are un master în lingvistică la Universitatea din Yaounde, capitala Camerunului.

ADVERTISEMENT