Sporturi

Relația amoroasă cu Gael Monfils a dus-o pe o pantă descendentă pe Elina Svitolina! Ce rezultate are de când s-a cuplat cu francezul

15.02.2019 | 10:26
Relația amoroasă cu Gael Monfils a dus-o pe o pantă descendentă pe Elina Svitolina

Jucătoarea de tenis Elina Svitolina a anunțat la începutul acestui an că are o relația amoroasă cu tenismenul francez Gael Monfils, dar acest lucru pare că a dus-o pe o pantă descendentă în plan sportiv. Ucraineanca a dezvăluit parteneriatul cu jucătorul în vârstă de 32 de ani în timpul Australian Open 2019.

“Ieşim împreună. Mă sprijină şi eu sunt alături de el. Înţelege prin ce trec, eu înţeleg prin ce trece el. Este super”, a declarat Elina Svitolina în timpul turneului de Grand Slam de la Melbourne. Presa internațională a scris că ucraineanca în vârstă de 24 de ani l-a părăsit pe jucătorul englez de cricket, Reece Topley, pentru a fi cu Gael Monfils.

Gael Monfils și Elina Svitolina în timpul unei emisiuni televizate după ce și-au oficializat relația
Gael Monfils și Elina Svitolina în timpul unei emisiuni televizate după ce și-au oficializat relația

Relația amoroasă cu Gael Monfils a dus-o pe o pantă descendentă pe Elina Svitolina

Sportiva din Ucraina a avut un an 2018 extrem de bun în care s-a impus la Brisbane, Dubai, Roma și Turneul Campioanelor de la Singapore și a încheiat sezonul pe locul 4 în clasamentul WTA. După ce a oficializat relația cu Gael Monfils, Elina Svitolina pare că a intrat pe pantă descendentă. Ea a pierdut în turul doi la turneul de la Brisbane, a fost însă în sferturi de finală la Australian Open de japoneza Naomi Osaka, cea care a și câștigat competiția, și a ajuns pe locul 7 WTA.

Pentru Gael Monfils nu este prima relația pe care o are cu o jucătoare de tenis. În trecut, francezul a mai fost împreună cu franțuzoaica Alize Cornet şi cu slovaca Dominika Cibulkova. Ultima apariție a celor doi a avut loc în capitala Bulgariei, Sofia, acolo unde Monfils a participat la un turneu la care a ajuns până în semifinale.

Simona Halep și Elina Svitolina se vor întâlni vineri în semifinalele turneului de la Sofia. Ucraineanca are avantajul meciurilor directe cu Halep, scor 4-2.