Sporturi

Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea datează de la junioare: “Fiind machedoancă, era cam singură! Era privită distant!” EXCLUSIV

04.10.2019 | 11:43
Relatia rece dintre Simona Halep si Sorana Cirstea dateaza de la junioare Fiind machedoanca era cam singura Era privita distant EXCLUSIV
Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea datează de la junioare
ADVERTISEMENT

Firicel Tomai, primul antrenor al Simonei Halep de la senioare a dat un interviu pentru FANATIK în care a vorbit despre perioada de colaborare pe care a avut-o alături de fostul lider mondial WTA, însă și despre controversele și greutățile pe care le-a avut de depășit sportiva venită din Constanța. 

Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea datează de la junioare: “Era privită distant și simțea lucrul acesta” 

Fostul antrenor al Simonei a declarat că Simona a fost destul de marginalizată în momentul în care a venit la București de celelalte jucătoare: “Era destul de influenţată de faptul că, fiind machedoancă, era cam singură. Era privită mai distant şi simţea lucrul acesta. Mai ales că ea voia să bată fetele din România, pe astea mai bune şi simţea o mică răceală între ea şi cum se comportau celelalte jucătoare din Bucureşti. Se vedea puţin ţinută la distanţă”

ADVERTISEMENT

Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea este de notorietate, iar Firicel Tomai spune că datează de la juniori: “Exista demult, de la junioare această relaţie rece. Chiar la un meci challenger de aici, de la Bucureşti, unde Simona a fost aproape să o bată pe Sorana, au şi apărut discuţii după meci. Niciuna nu voia să piardă, mai ales că atunci Sorana juca puţin mai bine ca Simona, fiind puţin mai mare. Sorana nu concepe să piardă, Simona voia să vină tare din spate să audă lumea de ea, a fost o dispută aprigă”, a spus Tomai pentru FANATIK.

Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea datează de la junioare Fiind machedoancă, era cam singură! Era privită distant
Relația rece dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea datează de la junioare Fiind machedoancă, era cam singură! Era privită distant

Simona, închisă în dialog: “Dacă te vede că ești mai aproape de altcineva ca amic nu-i place deloc”

Colaborarea cu Simona Halep nu a fost ușoară pentru Tomai: “Multe dintre relaţiile mele cu antrenori, cu sportivi, au devenit mai reci pentru că Simona este genul de om care vrea să fii doar cu ea, să te simtă doar lângă ea şi dacă vede că eşti mai aproape de altcineva ca amic nu-i place deloc.

ADVERTISEMENT

Se supără, se comportă ciudat şi îţi reproşează. Lucrurile s-au schimbat. A obţinut tot ce a vrut, trăieşte între oameni de elită care au totul. Nu mai este dependentă de acei oameni care o pot ajuta”, a spus fostul antrenor al Simonei.