News

Adevărata relație dintre Cătălin Botezatu și fiul Zinei Dumitrescu. Creatorul de modă a vorbit deschis despre asta

01.04.2019 | 13:50
Adevarata relatie dintre Catalin Botezatu si fiul Zinei Dumitrescu Creatorul de moda a vorbit deschis despre asta
Cătălin Botezatu a vorbit despre relația sa cu Cătălin Negreanu, fiul Zinei Dumitrescu

Zina Dumitrescu a murit, lăsând un gol imens în sufletele celor care au iubit-o. Cătălin Botezatu a fost printre cei mai afectați de moartea creatoarei de modă, mai ales că el a avut o relație specială cu ea. Cu toate acestea, cu fiul Zinei Dumitrescu, designerul vestimentar a avut unele neînțelegeri.

Cătălin Botezatu, nemulțumit că Zina Dumitrescu a fost dusă la azil de fiul ei

Cătălin Botezatu a fost unul dintre cei care au criticat decizia lui Cătălin Negreanu de a o trimite pe Zina Dumitrescu să își petreacă ultimii ani din viață într-un azil. De altfel, conform apropiaților “mamei Zina”, fiul acesteia venea foarte rar să o vadă pe cea care i-a dat viață.

În urmă cu ceva vreme, în cadrul emisiunii “Acces Direct”, Cătălin Botezatu dezvăluia ce relație are cu Cătălin Negreanu. Celebrul creator de modă spunea că are o “relație normală” cu fiul Zinei, dar că i s-ar fi spus să nu se mai bage în viața mamei acestuia.

Cătălin Botezatu a fost foarte apropiat de Zina Dumitrescu și se cunoaște cu fiul acesteia

Ce spune Cătălin Botezatu despre relația cu Cătălin Negreanu

”Mi s-a transmis aşa pe departe că nu este treaba noastră, că nu ar trebui să ne băgăm în viaţa doamnei Zina. Este o situaţie pe care o manageriază doar fiul Zinei Dumitrescu. Nu am nimic cu Cătălin, Doamne fereşte!

L-am văzut înainte de Sărbători, ne-am salutat, i-am urat Sărbători fericite, avem o relaţie normală. Nu ne vedem la cafea în fiecare zi, dar de fiecare dată când ne-am văzut suntem foarte buni prieteni în sensul acesta, prezentări la doamna Zina. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu adevărat”, a spus Cătălin Botezatu, la Antena 1.

Zina Dumitrescu a murit la vârsta de 82 de ani și a fost incinerată la crematoriul din București pe 30 martie. Cătălin Botezatu a criticat decizia lui Negreanu de a-și incinera mama. Toată nebunia asta cu incinerarea, ca și cum ar fi fost furat corpul neînsuflețit, mie mi s-a părut ca un scenariu de film prost”, a declarat acesta la News Magazine.

În anul 2012, Zina Dumitrescu a fost internată la azilul de bătrâni din Ghermănești, de fiul ei, Cătălin. Acolo și-a petrecut ultimii ani din viață. În luna februarie a acestui an, ea a fost internată la spital, în stare gravă. Directorul azilului spunea atunci că “mama modei românești” a încetat să mai lupte cu viața.