News

Rețelele Snapchat și Instagram au picat ieri seară. Motivele sunt necunoscute

10.09.2019 | 14:58
Retelele Snapchat si Instagram au picat ieri seara Motivele sunt necunoscute

Rețelele de socializare Snapchat și Instagram au picat aseară afectând mii de conturi. Mai multe persoane s-au plâns că Instagram făcea ”figuri”, iar Snapchat a fost nefuncțională vreme bună. Cele mai multe plângeri au fost semnalate aseară în jurul orei 18:00.

Snapchat și Instagram au picat aseară din motive necunoscute

Mii de utilizatori s-au plâns aseară că Instagram și Snapchat au picat, potrivit site-ului Downdetector, arată businessinsider.com. Snapchat a anunțat aseară pe Twitter despre problemele cu care se confruntă fără a preciza care sunt cauzele, însă au promis că vor remedia problema în cel mai scurt timp posibil, lucru care s-a și întâmplat, de altfel.

În jurul orei 18:30, oficialii Snapchat au anunțat pe Twitter că problemele cu aplicația s-au rezolvat, iar utilizatorii și-au reluat activitatea online. În legătură cu disfuncționalitățile Instagram, un purtător de cuvânt al Facebook, cea care deține această rețea, a dat asigurări că se va reveni la normal în scurt timp. Și Instagram a funcționat din nou, la câteva minute după anunțul făcut de purtătorul de cuvânt de la Facebook.

Snapchat Instagram
Cele două rețele de socializare sunt extrem de populare mai ales printre adolescenți. Sursa foto: inverse.com

698.000 de români aveau un cont de Instagram la începutul lui 2018

Potrivit statisticii oficiale, 698.000 de români aveau cont de Instagram la începutul anului 2018, iar de atunci numărul acestora a tot crescut. Și Snapchat-ul are mare lipici la români, asta deoarece este o platformă online care se axează exclusiv pe conținut video și pe  care nu pot fi încărcate imagini sau videoclipuri din arhiva telefonului, ci doar cele făcute în timp real. Valabilitatea acestora expiră în 12 ore, fapt pentru care această aplicație este atât de adorată de utilizatori.

Tags: