Sport

Revenire la FC U Craiova! Juan Bauza s-a antrenat normal înaintea meciului cu Poli Iași

Juan Bauza s-a antrenat normal la ultimele antrenamente ale celor de la FC U Craiova 1948 înaintea confruntării cu Poli Iași.
27.02.2024 | 09:40
Revenire la FC U Craiova Juan Bauza sa antrenat normal inaintea meciului cu Poli Iasi
Revenire la FC U Craiova! Juan Bauza s-a antrenat normal înaintea meciului cu Poli Iași. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Giovanni Costantino are parte de întăriri la FC U Craiova 1948 înaintea confruntării cu Poli Iași, care se va juca marți, de la ora 16:15. FANATIK a aflat în exclusivitate că Juan Bauza s-a antrenat normal cu restul lotului grupării din Bănie și are șanse să joace cu trupa lui Leo Grozavu.

Revenire la FC U Craiova! Juan Bauza s-a antrenat normal înaintea meciului cu Poli Iași

FC U Craiova 1948 se pregătește să se revanșeze în fața suporterilor din Bănie cu Poli Iași după ultimele trei etape fără victorie. Giovanni Costantino a avut o absență de marcă în ultimele două etape, iar jocul echipei a avut de suferit în anumite momente fără Juan Bauza în teren.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul argentinian s-a accidentat la antrenamente înaintea derby-ului cu CFR Cluj, însă Giovanni Costantino i-a oferit șansa de a fi lângă colegii săi. Juan Bauza a stat pe banca de rezerve a stadionului din Bănie, însă acesta a încasat un cartonaș galben și a fost suspendat cu FC Hermannstadt.

Din informațiile FANATIK, Juan Bauza s-a antrenat normal cu restul lotului condus de Giovanni Costantino. „Locomotiva” jocului celor de la FC U Craiova 1948 are șanse să joace cu Poli Iași, una dintre adversarele pe care le va întâlni și în play-out.

ADVERTISEMENT

La ultima partidă jucată de Juan Bauza pe teren propriu s-a descurcat excelent cu Dinamo București și a înscris un gol superb în poarta „câinilor roșii”. Acesta este printre oamenii de bază de la FC U Craiova 1948, iar conducerea speră să obțină și o sumă importantă pentru transferul lui în viitorul apropiat.

Adrian Mititelu l-ar putea pierde gratis pe Bahassa: „E cu gândul la plecare”

Înțelegerea dintre Yassine Bahassa și FC U Craiova 1948 expiră la sfârșitul sezonului actual, iar Adrian Mititelu l-ar putea pierde gratis pe mijlocașul francez. Acesta s-a făcut remarcat la gruparea din Bănie și a atras chiar și atenția lui Gigi Becali la un moment dat.

ADVERTISEMENT

Patronul oltenilor a anunțat la sfârșitul confruntării cu CFR Cluj că Yassine Bahassa nu vrea să își prelungească contractul pentru sezonul viitor. Adrian Mititelu a mărturisit că posibila plecare i-a afectat și evoluțiile mijlocașului francez.

„Bahassa nu este într-o formă foarte bună ca să ne dea acel ajutor de la multe meciuri. Probabil e cu gândul la plecare. Nici contractul nu vrea să-l semneze pentru campionatul viitor, nici nu ne mai ajută pe teren.

ADVERTISEMENT

Așa se întâmplă cu unii dintre jucători, care profită de această prevedere regulamentară și fac ce e mai bine pentru interesul personal”, a spus Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT