Sport

Adrian Mititelu anunță o plecare importantă de la FC U Craiova după eșecul cu CFR Cluj: „Nu vrea să semneze”

Adrian Mititelu a anunțat o plecare importantă de la FC U Craiova după înfrângerea cu CFR Cluj, scor 1-3, în etapa a 26-a din SuperLiga.
18.02.2024 | 10:58
Adrian Mititelu anunta o plecare importanta de la FC U Craiova dupa esecul cu CFR Cluj Nu vrea sa semneze
Adrian Mititelu a declarat că un jucător ar putea să plece în vară de la FC U Craiova. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu a tras concluziile după înfrângerea clară a celor de la FC U Craiova cu CFR Cluj, scor 1-3, în etapa a 26-a din SuperLiga. Finanțatorul a mers în vestiar la finalul partidei pentru a cere explicații pentru evoluția dezastruoasă a jucătorilor săi. Totodată, oltenii ar urma să se despartă de un fotbalist important.

Adrian Mititelu anunță o plecare importantă de la FC U Craiova după eșecul cu CFR Cluj: „Nu vrea să semneze”

De asemenea, Adrian Mititelu pune înfrângerea cu CFR Cluj pe seama absenței lui Juan Bauza. Mijlocașul argentinian de profil ofensiv a suferit o accidentare ușoară, iar antrenorul Giovanni Costantino nu a riscat și l-a lăsat pe banca de rezerve pe toată durata partidei.

ADVERTISEMENT

Yassine Bahassa ar urma să o părăsească pe FC U Craiova la finalul sezonului. Jucătorul francez care evoluează în extrema stângă mai are contract până la finalul stagiunii, iar patronul oltenilor susține că fotbalistul nu mai dă totul pe teren.

“O seară tristă, un meci foarte slab. I-am simțit bine săptămâna asta la antrenament. Din păcate, azi au fost de nerecunoscut, au prins o zi foarte slabă. Mutu ne-a așteptat foarte bine, a știut să ne închidă, ne-a făcut viața grea.

ADVERTISEMENT

Din păcate, lipsa lui Bauza s-a văzut. A fost ghinionul de la ultimul antrenament, când a primit o lovitură în gambă. A făcut un RMN, totul e în regulă, dar nu am vrut să riscăm. Bahassa nu este într-o formă foarte bună ca să ne dea acel ajutor de la multe meciuri.

Probabil e cu gândul la plecare. Nici contractul nu vrea să-l semneze pentru campionatul viitor, nici nu ne mai ajută pe teren. Așa se întâmplă cu unii dintre jucători, care profită de această prevedere regulamentară și fac ce e mai bine pentru interesul personal”, a declarat Adrian Mititelu, la finalul meciului.

ADVERTISEMENT
  • 600.000 de euro este cota de piață de lui Yassine Bahassa, potrivit Transfermarkt.com
  • 20 de partide, 2 goluri și 3 pase decisive sunt cifrele lui Bahassa la FC U Craiova în acest sezon de SuperLiga.

Adrian Mititelu și-a luat gândul de la play-off și a anunțat obiectivul lui FC U Craiova: „Vom avea o vară frumoasă”

FC U Craiova a rămas cu șanse infime pentru calificarea în play-off după înfrângerea cu CFR Cluj. Adrian Mititelu vrea să își ia revanșa în fața echipei lui Adrian Mutu în Cupa României. „Puțin probabil să intrăm în play-off, nu cred.

ADVERTISEMENT

Orice e posibil, dar puțin probabil. Noi trebuie să strângem rândurile, să depășim momentul. Când îți merge rău, toată lumea îți vede sfârșitul, dar eu sunt convins că vom avea o vară frumoasă și vom menține măcar o mențiune.

Vrem să ne batem pentru câștigarea play-out-ului, dar va fi greu pentru că și acolo vor rămâne cel puțin 2-3 echipe foarte bune. Poate reușim să ne lum revanșa contra lui CFR Cluj în Cupa României, dacă trecem de FC Voluntari.

Obiectivul e în Cupa României cât mai mult. Trebuie să trecem de Voluntari. Dacă jucătorii de bază sunt apți și prindem o zi bună, putem să batem pe oricine”, a mai spus Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a mers în vestiar după FC U Craiova – CFR Cluj 1-3: „Am avut o discuție închisă”

FC U Craiova ocupă locul 12 în SuperLiga, cu 30 de puncte după 26 de etape. Oltenii se află la 5 puncte distanță de ultimul loc de play-off, cu 4 etape rămase până la finalul sezonului regulat. „Am fost în vestiar. Am avut o discuție închisă în legătură cu cauzele acestui meci dezastruos.

Am ascultat opiniile antrenorului și jucătorilor. Și ei sunt conștienți că au prins o zi foarte slabă, nu își explică de ce. Unii spun că au fost obosiți din minutul 10, alții spun că nu au putut să dea randament, nu știu de ce.

CFR a fost foarte proaspătă azi, Mutu a știut să ne contracareze. Ce vreau să știe suporterii e că nu este niciun capăt de țară. Cu siguranță vom prinde anul viitor play-off-ul și vom fi și mai buni”, au fost cuvintele lui Adrian Mititelu.

ADVERTISEMENT