Fotbal international

Revoltă împotriva lui Zidane. Ce făcea Gareth Bale în timp ce Real Madrid pierdea cu 7-3

27.07.2019 | 19:22
Revolta impotriva lui Zidane Ce facea Gareth Bale in timp ce Real Madrid pierdea cu 73

Gareth Bale a fost surprins râzând chiar dacă echipa sa pierdea meciul amical cu Atletico Madrid la un scor absolut rușinos, 7-3. Galezul a fost filmat că râdea chiar înainte de a intra pe teren în minutul 62, atunci când tabela de marcaj arăta scorul de 6-1 pentru rivalii lui Real Madrid.

Gareth Bale râdea în timp ce Real Madrid pierdea cu 7-3

Gareth Bale a intrat în vizorul fotografilor încă de când se pregătea să intre pe teren și râdea chiar dacă scorul era 6-1 în acel moment pentru Atletico Madrid. Galezul a continuat să râdă chiar și când se afla pe teren, iar scorul s-a modificat la 7-3 pentru Atletico Madrid, această înfrângere fiind una dintre cele mai usturătoare înfrângeri pentru Real Madrid din istorie.

Intrat pe teren în locul lui Marcelo, galezul nu a reușit să schimbe prea multe în jocul madrilenilor, Benzema și Javi Hernandez reușind să puncteze în ultimele 5 minute ale partidei și evitând o rușine mult mai mare pentru Real Madrid. În schimb pentru Atletico Madrid, Diego Costa a marcat trei goluri, iar puștiul portughez de 120.000.000 de euro, Joao Felix, a reușit să marcheze primul gol în tricoul lui Atletico.

Ce făcea Gareth Bale în timp ce Real Madrid pierdea cu 7-3
Ce făcea Gareth Bale în timp ce Real Madrid pierdea cu 7-3

Zinedine Zidane este disperat să scape de Gareth Bale

Acumulându-se tensiuni foarte mari de-a lungul anilor, între antrenorul lui Real Madrid, Zinedine Zidane și mijlocașul Gareth Bale, situația este în continuare foarte delicată, antrenorul Realului declarând în urmă cu o săptămână că Gareth Bale trebuie să plece ca să fie bine pentru toată lumea. Reacția galezului de la meciul în care echipa sa a fost învinsă categoric, vine ca o reacție la adresa declarațiilor făcute de antrenorul său în ultima lună.

Gareth Bale a primit o ofertă colosală din China de la echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, urmând să câștige un salariu de 22 de milioane de euro dacă va accepta oferta.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Gareth Bale, conform Transfermarkt