Life

Revolut, lovitură totală pentru Banca Transilvania, BCR, BRD, ING şi Raifeissen. Milioane de clienţi trebuie să știe

Revolut se pregătește să dea lovitura de grație băncilor mari din România. Informația pe care trebuie să o afle milioane de clienți.
28.10.2023 | 10:00
Revolut lovitura totala pentru Banca Transilvania BCR BRD ING si Raifeissen Milioane de clienti trebuie sa stie
Revolut dă lovitura de grație băncilor din România. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Banca Transilvania, BCR, BRD, ING şi Raifeissen ar putea avea de suferit dacă pe piața din România își face intrarea o nouă instituție bancară. Revolut le-ar putea da băncilor lovitura fatală.

Revolut, lovitură pentru băncile din România

Raiffeisen Bank, BCR, ING Bank, precum și CEC Bank sau Banca Transilvania, se află în topul preferințelor românilor atunci când vine vorba despre instituții bancare la care apelează când au nevoie.

ADVERTISEMENT

Totuși, regulile jocului ar putea fi schimbate de apariția unei noi instituții. Reprezentanții Vodafone au dat de înțeles că au încheiat un parteneriat cu Revolut, care a prins avânt în ultima perioadă, mai ales că are comisioane foarte puține, iar aplicația este ușor de folosit.

Compania de telefonie a lansat acum o ofertă greu de refuzat prin intermediul cărora clienții pot câștiga bani frumoși. Este vorba despre aproape 200 de lei pentru care nu trebuie să depună mult efort.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Vodafone îi invită pe români să-și deschidă un cont pe Revolut. În acest mod, banca apreciată deja în țara noastra ar putea câștiga și mai multe credinte, iar instituțiile consacrate pot intra într-un con de umbră.

Anunțul făcut de Vodafone

Parteneriatul cu Vodafone i-ar putea tenta pe mulți acum. Compania le promite celor care își deschid acum cont le Revolut că vor primi 100 de lei, bani numai buni de cheltuit alături de familie.

ADVERTISEMENT

Când primești până la 170 lei cashback pentru distracție, poți să-i scoți pe ai tăi la o plimbare plină de aventuri. Ai 100 de lei cashback dacă îți faci un cont Revolut prin Vodafone Happy”, este anunțul făcut de Vodafone, conform news18.ro. 

Iar pentru restul sumei, doritorii trebuie să mai îndeplinească niște condiții. „Până la 35 de lei cashback 2 luni dacă îți reîncarci cartela sau îți plătești factura prin aplicația My Vodafone, folosind noul card, pentru un maximum de 2 plăți, în perioada campaniei”, mai arată mesajul companiei.

ADVERTISEMENT

Astfel că, nu este greu de observat că tot mai multe persoane sunt interesate să-și deschidă un cont pe Revolut, iar acesta lucru ar putea aduce pierderi uriașe pentru celelalte bănci din Europa.

ADVERTISEMENT