Life

Rezultate Loto joi, 18 aprilie 2024. Numerele extrase la Loto 6/49, Joker și Noroc. Update

Află rezultatele Loto. Numerele care s-au extras în ziua de joi, 18 aprilie 2024, la categoriile Loto 6/49, Joker și Noroc.
18.04.2024 | 18:37
Rezultate Loto joi 18 aprilie 2024 Numerele extrase la Loto 649 Joker si Noroc Update
Rezultatele loto de joi, 18 aprilie 2024. Sursa foto: freepik
ADVERTISEMENT

Care sunt rezultate Loto de joi, 18 aprilie 2024? Se vor face noi extrageri în câteva ore și vei afla dacă ai bifat lozul câștigător, respectiv marele premiu al Loteriei Române, care îți poate schimba radical viața.

Noi extrageri la Loto

În fiecare joi și duminică, Loteria Română organizează extrageri de bilete. Rezultatele se pot afla de pe FANATIK, în jurul orei 18:00. S-au pus în joc noi premii mari, care sunt stabilite sub formă de reporturi.

ADVERTISEMENT

La Loto 6/49, categoria I, se înregistrează un report de peste 1, 11 milioane de lei, adică peste 223.800 de euro. La secțiunea Noroc, reportul este de peste 9, 14 milioane de lei, adică mai mult de 1, 83 de milioane de euro.

La categoria I a Joker, este stabilit un report de peste 1, 97 milioane de lei, peste 397.500 de euro. La categoria a II-a, reportul este de peste 243.600 de lei, adică mai mult de 49.000 de lei. La categoria a III-a, s-a pus în joc un report de peste 55.300 de lei, adică peste 11.100 de euro.

ADVERTISEMENT

La Noroc Plus, reportul cumulat trece de 185.800 de lei, adică mai mult de 37.300 de euro. La secțiunea Loto 5/40, categoria I, reportul are o valoare de peste 64.200 de lei, adică mai mult de 12.900 de euro, iar la categoria a II-a se înregistrează un report care depășește 32.100 de lei. La Super Noroc categoria I, reportul are valode de 25.800 de lei.

Numerele extrase la Loto, joi, 18 aprilie 2024

Loto 6/49: 27, 12, 41, 10, 21, 18

Noroc: 8 3 3 9 1 8 8

Joker: 42, 6, 44, 17, 26 + 14

Noroc Plus: 9 3 1 3 8 7

Loto 5/40: 12, 37, 24, 35, 11, 30 

Super Noroc: 5 3 1 6 8 9

În cât timp se poate ridica premiul de la Loto

La ultima extragere, de duminică, 14 aprilie, Loteria Română a acordat 24.154 de câștiguri. Acestea au avut o valoare totală de peste 1,34 de milioane de lei. Dacă veți descoperi că sunteți printre victorioși, în termen de trei luni vă puteți deplasa către sediul de unde ați achiziționat și completat biletul, pentru a vă ridica suma câștigată.

ADVERTISEMENT

”Operaţiunile de tragere se efectuează sub supravegherea şi conducerea Comisiei de tragere formată din: reprezentanţi ai Ministerului Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, Ministerului Afacerilor Interne, Agenției Naționale pentru Sport, Biroului Român de Metrologie Legală, Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai C.N.L.R.

Tragerile se desfasoara in spatii adecvate si sunt televizate. Atributiile comisiei sunt reglementate prin Normele privind organizarea si desfasurarea tragerilor. Inainte de inceperea tragerilor, se efectueaza probele premergatoare : operatiunea de cantarire a bilelor, comisia de tragere verifica integritatea si functionarea urnei, dar si faptul ca in urna nu exista bile (…)

ADVERTISEMENT

La final, procesele verbale ce contin rezultatele oficiale ale tragerii vor fi sigilate  intr-un plic de catre presedintele comisiei si se va semna de catre toti membrii prezenti ai comisiei de tragere.” , este scris în regulamentul Loteriei Române.

ADVERTISEMENT
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut...
Profesoară în vârstă de 30 de ani, găsită vinovată după ce a făcut sex cu doi elevi minori. Ce îi scria unuia dintre tinerii de 15 ani VIDEO
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti...
Au străbătut mări şi ţări pentru fântânile arteziene din Capitală. Reacţia unor turişti străini când au văzut spectacolul unic: "Dumnezeule! Am vrut să plâng"
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu...
Meseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
LUPTE VIOLENTE! Tancurile dărâmă tot în CALEA LOR. E ALERTĂ de RĂZBOI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua...
Vlăduța Lupău, surpriză pentru soțul ei. Cum i-a dat vestea despre a doua sarcină
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
Bomba bombelor în showbiz! S-a căsătorit în mare secret! Avem toate detaliile!
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în...
„Atacul fulger al lui Putin trezește Europa”. Cum s-a transformat invazia rusă în Ucraina într-o „provocare epocală” pentru regiune | Analiză
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de...
Zodia care va plânge cu lacrimi amare în weekend. Va avea parte de un mare ghinion