Fotbal international

River Plate – Boca Juniors 3-1 în finala Copa Libertadores pe Santiago Bernabeu. ”Milionarii” câștigă trofeul în prelungiri. Video

10.12.2018 | 00:06
River Plate  Boca Juniors 31 in finala Copa Libertadores pe Santiago Bernabeu Milionarii castiga trofeul in prelungiri Video

Meciul River Plate – Boca Juniors, returul finalei Copa Libertadores, a avut loc pe stadionul Santiago Bernabeu din Madrid și a fost un adevărat regal fotbalistic. Această partidă ar fi trebuit să se joace pe stadionul El Monumental din Buenos Aires, capitala Argentinei şi de unde sunt şi cele două cluburi, însă ca urmare a gravelor incidente provocate de suporterii lui River, care au pus realmente în pericol viaţa jucătorilor de la Boca, s-a luat această măsură de a se disputa partida retur pe un teren neutru, în capitala Spaniei. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


UPDATE, ora 00:04 / River Plate se impune cu 3-1 după prelungiri și câștigă pentru a patra oară în istorie Copa Libertadores.


UPDATE, ora 00:01 / Gonzalo Martinez înscrie golul desprinderii pentru River, într-un moment în care portarul de la Boca se afla în careul advers.

UPDATE, ora 23:49 / Juan Quintero marchează un gol superb pentru River Plate.


UPDATE, ora 23:32 / Boca joacă în inferioritate numerică după eliminarea lui Wilmar Barrios.


UPDATE, ora 22:55 / Lucas Pratto restabilște egalitatea după o fază minunată reușită de jucătorii lui River.


UPDATE, ora 22:15 / Dario Benedetto a deschis scorul pentru Boca, după o greșeală a defensivei lui River.


START DE MECI


UPDATE, ora 20:32 / Se știu echipele de start.


UPDATE, ora 19:45 / Cele două echipe au ajuns la stadionul “Santiago Bernabeu”.


Meciul acesta ar fi trebuit să aibă loc weekendul trecut, dar faptele comise de fanii lui River din vestita facţiune Barra Brava, care au spart geamurile autocarului celor de la Boca şi apoi intervenţia în forţă a poliţiei cu gaza lacrimogene au dus la mutarea partidei în afara Argentinei, la mii de kilometri, dim motive de securitate.

Returul finalei Copa Libertadores LIVE VIDEO şi STREAM Online pe FANATIK.RO

Şi aşa o mulţime de suporteri din rândul grupurilor cele mai violente de ultras şi-au anunţat prezenţa la Madrid. Meciul nu este transmis în România de nici o televiziune, însă îl puteţi urmări pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO. Guvernul spaniol a anunţat că au fost luate măsuri importante de securitate pentru acest mecişi vor fi dislocate importante dispozitive de supraveghere îndeaproape a grupurilor de suporteri ai celor două echipe.

Prima partidă, jucată pe Bombonera, stadionul lui Boca Juniors, s-a terminat nedecis, 2-2, astfel că la retur se va decide totul, în Copa Libertadores nefuncţionând regula golului marcat în deplasare la rezultat egal. Boca Juniors a cerut la FIFA ca partida retur să fie omologată cu scorul de 3-0 în urma incidentelor petrecute şi trofeul să le fie acordat din oficiu, însă oficialii forului mondial ca şi cei ai confederaţiei sud-americane CONMEBOL, au respins solicitarea şi au decis jucarea meciului retur pe teren neutru.

River Plate, favorită la victorie la casele de pariuri

Mai mulţi jucători de la Boca Juniors au avut nevoie de asistenţă medicală în urma incidentelor provocate de fanii lui River şi a gazelor lacrimogene aruncate de poliţie, printre ei fiind şi Carlos Tevez. Mulţi au vomat şi au acuzat stări de ameţeală, ca urmare a faptului că au inhalat gazele, iar alţii au ajuns la spital cu răni şi contuzii de la geamrile sparte de ultraşii rivale.

River Plate – Boca Juniors retur finala Copa Libertadores. Astfel de conflicte între jucătorii celor două echipeDeşi se joacă acum pe teren netru casele de pariuri merg pe succesul lui River Plate, care are cotă de 2,45, în timp ce Boca are cotă la victorie de 3,35. Egalul este evaluat la 2,90, semn că nu este exclus ca şi a doua manşă a finalei să se încheie nedecis. Cota pentru un total goluri 2-5 este de 1,36, o cotă pe deplin realizabilă dacă ţinem cont de forţa celor două atacuri.