News

Robert Negoiță, cascadă de ironii după condamnarea lui Dragnea! „Un personaj sinistru! E o mare schimbare în bine că a plecat din fruntea partidului”

05.06.2019 | 14:05
Robert Negoita cascada de ironii dupa condamnarea lui Dragnea Un personaj sinistru E o mare schimbare in bine ca a plecat din fruntea partidului

Vicepreședintele PSD, Robert Negoiță a lansat o cascadă de ironii după condamnarea lui Liviu Dragnea! Primarul Sectorului 3 susține că pentru Partidul Social Democrat este o mare schimbare în bine faptul că Dragnea nu mai este preşedinte. Mai mult de atât, Negoiţă nu a ezitat și l-a numit pe Dragnea “un personaj sinistru”.  “E o mare schimbare în bine că acel personaj sinistru – şi mă pricep la oameni – a plecat din fruntea partidului.

Robert Negoiță, cascadă de ironii după condamnarea lui Dragnea!

A fost un mare minus pentru noi că a el a plecat în cătuşe din fruntea partidului”, a declarat Negoiţă, înaintea şedinţei Biroului Permanent Naţional al PSD. Nu este pentru prima oară când Robert Negoiță l-a atacat pe Liviu Dragnea. Primarul Sectorului 3 l-a acuzat pe fostul lider al partidului și înainte ca acesta să ajungă la închisoare. Rezultatul slab obținut de PSD la alegerile europarlamentare l-a scos din sărite pe Negoiță.

”Am vazut pe anumite posturi de televiziune si prin presa, ca exista o oarecare uimire vis a vis de rezultatele acestor alegeri. Nu impartasesc aceasta stare de uimire, de surprindere. Sau daca totusi sa spunem ca ar fi o surpriza, consider ca este una placuta. De ce? Fiindca un anumit mod ticalos de a conduce nu a trebuit si nu trebuie incurajat.

Robert Negoiță, cascadă de ironii după condamnarea lui Dragnea! Liviu Dragnea
Liviu Dragnea a fost acuzat în repetate rânduri de Robert Negoiță pentru felul în care conduce partidul. Sursă foto – facebook

Negoiță a cerut demisia lui Dragnea

Ci, dimpotriva, sanctionat! Si asta s-a intamplat. Ma bucur ca traiesc in aceasta tara, in care populatia a inteles importanta votului si a inceput sa isi spuna punctul de vedere. Este un moment important. Unul in care trebuie sa analizam atent lucrurile si directiile. In care trebuie sa intelegem ca faptele concrete, ca munca serioasa, ca dezbaterea transparenta, ca acceptarea altor opinii argumentate sunt esentiale”, scria Robert Negoiță pe o rețea de socializare la puțin timp după încheierea alegerilor.

PSD a clacat în cursa pentru europarlamentare și a ieșit pe locul 2, în spatele liberalilor. Și poziția secundă a fost amenințată, în condițiile în care alianța USR/ Plus s-a aflat la un pas să le ia fața social democraților.