Sport

Robert Niță, dezvăluiri despre întâlnirile dintre Dan Șucu și Cristiano Bergodi după victoriile cu FCSB

Robert Niță a dezvăluit întâlnirile dintre Dan Șucu și Cristiano Bergodi după victoriile din derby-urile cu FCSB. Ce i-a cerut antrenorul acționarului majoritar din Giulești.
19.04.2024 | 09:20
Robert Nita dezvaluiri despre intalnirile dintre Dan Sucu si Cristiano Bergodi dupa victoriile cu FCSB
Robert Niță, dezvăluiri despre întâlnirile dintre Dan Șucu și Cristiano Bergodi după victoriile cu FCSB. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Derby-urile dintre Rapid București și FCSB sunt speciale pentru suporterii din Giulești, însă victoriile cu rivalii le-au afectat rezultatele giuleștenilor. Robert Niță a venit cu detalii importante din întâlnirile dintre Dan Șucu și Cristiano Bergodi.

Robert Niță, dezvăluiri despre întâlnirile dintre Dan Șucu și Cristiano Bergodi după victoriile cu FCSB

Robert Niță l-a luat tare pe Costin Lazăr și l-a întrebat despre situația explozivă de la Rapid: „Care este responsabilitatea domnului Bergodi când se fac transferuri, când ai un lot bun de jucători, nu te contestă nimeni, joci cu tribunele pline și suporterii te susțin 90 de minute?”.

ADVERTISEMENT

Costin Lazăr este de părere că antrenorul italian nu trebuie dat afară de la Rapid București până la sfârșitul sezonului. Acesta spune că nu Cristiano Bergodi este de vină pentru situația giuleștenilor din clasament.

„Responsabilitatea este să bage cei mai buni jucători în funcție de echipa adversă. Clar, antrenorul este responsabil pentru ce se întâmplă, tocmai de asta este pus acolo, să regleze lucrurile. Dar nu cred că este vina în totalitate a domnului Bergodi, nici măcar jumătate”, a spus Lazar.

ADVERTISEMENT

Robert Niță a dezvăluit că Dan Șucu și Cristiano Bergodi au avut întâlniri după victoriile din derby-urile cu FCSB. Cunoscutul rapidist spune că toate transferurile giuleștenilor s-au realizat cu acordul antrenorului.

„Nu putem să spunem că este vina lui în totalitate. Ți se aduc toți jucătorii pe care îi vrei, toți jucătorii care vin la Rapid vin cu acordul domnului Bergodi. Nu transferă nimeni peste capul antrenorului. Domnul Bergodi a fost consultat la toate transferurile. Nu a venit nimeni la Rapid să îi spună pe ăștia îi ai, pe ăștia îi antrenezi.

ADVERTISEMENT

Rapid a avut o perioadă proastă după meciul cu FCSB, iar domnul Bergodi este invitat la o discuție și întrebat de ce jucători mai are nevoie să o scoată la capăt. Nu îl face nici principalul vinovat, dar îl face responsabil”, a spus Robert Niță la „Suflet de rapidist”. Emisiunea este live pe site-ul FANATIK.RO, de la ora 13:30, în fiecare zi de marți a săptămânii.

„Krasniqi a scăpat singurul cu portarul, nu mai ține de antrenor acolo?”

Rezultatele giuleștenilor din play-off sunt mult sub așteptările șefilor din Giulești, iar suporterii îl arată cu degetul pe Cristiano Bergodi. Rapid București nu pierdut toate partidele disputate până acum și este în pericol să rateze cupele europene.

ADVERTISEMENT

Costin Lazăr spune că antrenorul nu este vinovat și pentru ratările jucătorilor de la Rapid București. Acesta spune și că soarta confruntării putea să fie alta, dacă giuleștenii înscriau prin Ermal Kransniqi.

„Krasniqi a scăpat singurul cu portarul și îl are în stânga pe Rrahmani. Mai ține acolo de antrenor, dacă dai gol nu este alt joc. Iese Sepsi la joc și iese Rapidul spectaculos, pe care vrem să îl vedem la fiecare meci. Le-a dat curaj adversarilor, a trecut timpul și Rapid s-a relaxat pe final”, a spus Lazăr.

ADVERTISEMENT