News

Accident la Roma! Un român a călcat cu mașina un carabinier. Victima a murit

07.09.2019 | 08:45
Accident la Roma Un roman a calcat cu masina un carabinier Victima a murit

Accident înfiorător la Roma, acolo unde un șofer român a ajuns chiar în atenția autorităților. Asta după ce a ucis un carabinier pe care l-a lovit cu mașina pe șoseaua de centură a capitalei Italiei. Carabinierul se afla în afara programului și în acel moment se plimba cu bicicleta pe marginea drumului.

Un român a călcat cu mașina un carabinier la Roma

Corriere della Sera susține că italianul a încercat să ocolească mai multe panouri. Apoi românul de 22 de ani, care conducea o autoutilitară, l-a lovit în plin și l-a strivit de parapet. Șoferul român a coborât din mașină pentru acordarea primului ajutor victimei, dar nu a mai putut face mare lucru și a chemat o ambulanță. Medicii care au ajuns la fața doar au constatat decesul, iar trupul neînsuflețit a fost identificat de rude joi seara.

Românul nu a scăpat însă de atenția autorităților. El a fost reținut pentru omor din culpă. Ancheta este însă departe de a fi finalizată. Autoritățile italiene urmează acum să investigheze dacă panourile pe care carabinierul a fost nevoit să le ocolească au fost amplasate corect sau nu.

Un român a călcat un carabinier pe centura Romei
Un român a călcat un carabinier pe centura Romei *foto: Pro Tv

Al doilea caz cu români din ultima săptămână în Italia

Cazul cu șoferul de 22 de ani care a călcat cu mașina un carabinier vine la o săptămână după ce un român de 18 ani a fost găsit mort pe marginea drumului. Este vorba despre Vasile, un tânăr din Cremona care a fost dat dispărut timp de două zile. El a fost găsit pe marginea unui drum mai puțin circulat. Carabinierii au deschis o anchetă și în acest caz. Prima ipoteză a oamenilor legii italieni este că Vasile ar fi fost lovit de un autoturism și lăsat să moară la marginea șoselei.