News

Tânăr român, găsit mort în Italia. Cine este și ce ipoteză este luată în calcul

03.09.2019 | 09:18
Tanar roman gasit mort in Italia Cine este si ce ipoteza este luata in calcul

Un român de 18 ani dat dispărut de două zile în Italia a fost găsit mort pe marginea unui drum nu foarte circulat.  Vasile avea 18 ani şi sâmbătă a plecat la discotecă cu mai mulți prieteni de-ai săi, darnu s-a mai întors. Carabinierii au deschis o anchetă.

Un român de 18 ani a fost găsit mort pe marginea drumului, în Italia

Adolescentul român în vârstă de 18 ani dispărut sâmbătă seara în provincia Cremona, din Lombardia, a fost găsit fără viață luni după-amiază. Trupul neînsuflețit al lui Vasile Cioroabă, rezident la Palazzo Pignano, a fost descoperit pe o stradă puțin circulată. Prima ipoteză emisă de carabinieri este că băiatul ar fi fost accidentat de un autoturism și lăsat să moară la marginea drumului.

Vasile dispăruse de sâmbătă seara, în timp ce se întorcea pe jos de la discoteca Magika, unde se dusese cu prietenii. Una dintre fetele cu care Vasile era la discotecă povestește că acesta la un moment dat i-ar fi spus că nu se simte bine, că e trist şi pleacă acasă, scrie Rotalianul.

Roman mort pe strada in Italia
Roman mort pe strada in Italia

Carabinierii spun că tânărul a fost lovit de o mașină

După ce l-au așteptat și căutat în zadar, părinții săi au mers luni dimineață la poliție, unde au depus o plângere, iar căutările au fost preluate de autorități. Trupul băiatului a fost găsit la scurt timp după aceea. La fața locului s-au prezentat patrule de carabinieri, poliția rutieră, ambulanța și procurorul de serviciu.

Prietenii băiatului, care l-au căutat și ei împreună cu familia, au venit într-un suflet la locul tragediei. Strada s-a umplut de români în scurt timp, șocați de cele petrecute cu prietenul lor.

Mama lui Vasile a scris disperată un mesaj pe Facebook, cu doar câteva ore înainte ca autoritățile să găsească trupul băiatului. “Cine l-a văzut pe fiul meu, s-a dus sâmbătă seara la discoteca Magika și nu s-a mai întors (…) Noi te așteptăm, te iubim tare mult întoarce-te acasă și sora ta plânge și te-a căutat întreaga noapte. Dă-mi un semn, mamă, că sunt distrusă, te iubesc”, a scris femeia pe rețeaua de socializare.

Tags: