Video&foto. Fanii români, concediu pentru fete! Vezi cum au cântat imnul

romania-angola, campionatul mondial, handbal, trier, fani
CORESPONDENŢĂ DIN TRIER - GERMANIA

România - Angola este al patrulea meci la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania pentru jucătoarele antrenate de Ambros Martin. Fanii românii au fost alături de echipă încă de prima partida jucată în Arena Trier.

UPDATE, ora 19:00. Fanii români domină fondul sonor şi astăzi. Iată cum au cântat imnul înainte de startul partidei cu Angola.

Loading the player...

La precedentele trei meciuri ale României la Campionatul Mondial de handbal feminin din Germania, fanii tricolorelor au creat o atmosferă încinsă. FANATIK.RO a stat de vorbă cu suporterii români care au venit la Trier, special pentru a le susţine pe jucătoarele antrenate de Ambros Martin. Pentru meciul România - Angola, organizatorii se aşteaptă ca tribunele să fie arhipline, doar câteva bilete rămăseseră nevândute cu doar câteva ore înainte de ora de start a întâlnirii.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, marcatori, comentariul live, statisticile partidei! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Citeste tot articolul »
viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45Telekom Sport 2
La Liga Barcelona - Deportivo
1 EUR4.6346 lei+0,0014
1 USD3.9285 lei+0,0100
1 XAU158.8245 lei+0,5663