Fotbal intern

OFICIAL! Unde se joacă România – Muntenegru! Anunţul făcut de FRF

UPDATE, 25 august, ora 16:02 / Site-ul oficial al FRF a anunţat că partida România - Muntenegru, programată pe 4 septembrie, se va juca pe Cluj Arena, în ciuda faptului că starea gazonului lasă...
26.08.2016 | 00:02
OFICIAL Unde se joaca Romania  Muntenegru Anuntul facut de FRF

UPDATE, 25 august, ora 16:02 / Site-ul oficial al FRF a anunţat că partida România – Muntenegru, programată pe 4 septembrie, se va juca pe Cluj Arena, în ciuda faptului că starea gazonului lasă de dorit. De asemenea, s-a reluat şi vînzarea biletelor.

“Vînzarea biletelor la România–Muntenegru s-a reluat: meciul se dispută pe Cluj Arena

Federaţia Română de Fotbal îşi respectă angajamentul luat faţă de suporterii clujeni şi ardeleni prin decizia de a organiza la Cluj-Napoca partida România-Muntenegru din preliminariile CM 2018. Din această dorinţă, în urma inspecţiei UEFA cu privire la situaţia gazonului de pe Cluj Arena, FRF a solicitat şi o analiză comparativă de specialitate din partea forului continental care să cuprindă şi situaţia stadionului Dr. Constantin Rădulescu din Cluj-Napoca.

Concluziile acestei analize comparative evidenţiază avantaje şi dezavantaje pentru fiecare dintre stadioane în perspectiva meciului din 4 septembrie, astfel că am decis ca partida de debut a “tricolorilor” în aceste preliminarii să fie găzduită de Cluj Arena”, notează site-ul oficial al FRF.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE, 24 august, ora 17:17 / INCREDIBIL! Meciul România-Muntenegru se va juca pe stadionul CFR-ului, “Doctor Constantin Rădulescu”, conform stiridesport.ro!

Problemele cu gazonul de pe Cluj Arena nu vor fi rezolvate la timp şi meciul se va muta în Gruia. Doar că, peluza de la stadionul CFR-ului nu are aviz ISU, astfel că România-Muntenegru se va juca cu peluza goală.


UPDATE 24.08, 24.08/ Reprezentanţii FRF au anunţat printr-un comunicat de presă că vînzarea biletelor pentru partida dintre România-Muntenegru au fost sistate temporar.

“În urma inspecţiei UEFA începută ieri, 23 august 2016, la Cluj Arena, avînd ca subiect condiţiile de disputare ale partidei România-Muntenegru din preliminariile CM 2018, a fost întocmit un raport de specialitate şi trimis către forul continental.

Pînă la data la care concluziile UEFA vor fi comunicate Federaţiei Române de Fotbal, am decis sistarea temporară a procesului de vînzare a biletelor pentru partida din 4 septembrie 2016.

Suporterii care au achiziţionat deja bilete pentru acest meci, precum şi toţi ceilalţi suporteri ai echipei naţionale, vor primi, de îndată ce vor fi comunicate, informaţii cu privire la concluziile UEFA şi opţiunile derivate din acestea prin care vor putea susţine “tricolorii” în drumul spre Mondial”, se arată în comunicatul de presă.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE 21:02 / După inspecţia făcută pe Cluj Arena, reprezentanţii UEFA au dat undă verde folosirii stadionului pentru meciul României cu Muntenegru.

Dacă arena nu ar fi corespuns, atunci primul meci al tricolorilor din preliminariile Campionatului Mondial s-ar fi disputat pe Arena Naţională.

––––––––––––––––––––––-

ROMÂNIA-MUNTENEGRU.  Zvonurile care au apărut cu privire la starea deplorabilă a gazonului de pe Cluj Arena, înaintea partidei dintre România-Muntenegru i-au făcut pe reprezentanţii UEFA să se deplaseze în România pentru a vedea starea gazonului.

“Reprezentantul UEFA (n.r. – Jonathan Smith)  a făcut anumite teste pentru a vedea starea gazonului, anumite măsurători tehnice. În momentul de faţă toate acestea sînt în analiză şi vom primi un răspuns în cel mai scurt timp. Au fost tot felul de teste pentru a verifica stabilitatea gazonului, pentru a vedea siguranţa jucătorilor în timpul unui meci, ce vă pot spune e că acestea au ieşit bine.

Noi lucrăm în continuare la el şi sper să ajungă la o densitate acceptată de forul european. Temperatura exterioară ne ajută în momentul de faţă, iar toate tratamentele pe care noi le-am făcut asupra gazonului ies la iveala şi arată o îmbunătăţire de la zi la zi. Vor fi tratamente din 3 în 3 zile, fertilizări, posibil o supraînsămînţare. În momentul de faţă meciul este stabilit pentru Cluj Arena”, a declarat Radu Raţiu, directorul Cluj Arena.