News

Românul care s-a ascuns de coronavirus într-un buncăr din Noua Zeelandă. Miliardarii lumii iau cu asalt „hotelurile” anti-atomice

23.04.2020 | 10:30
Romanul care sa ascuns de coronavirus intrun buncar din Noua Zeelanda Miliardarii lumii iau cu asalt hotelurile antiatomice
Vivos Europa, cel mai faimos buncăr din lume. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Miliardarii din întreaga lume fug în Noua Zeelandă în plină pandemie de coronavirus, pentru a se adăposti în buncăre. Este și cazul românului Mihai Dinulescu, stabilit în SUA.

Buncărele, la mare căutare de miliardari

Miliardarii panicați de pandemie își construiesc buncăre sau le închiriază, după caz. Un astfel de buncăr, adaptat nevoilor de om bogat, conține sală de fitness, saună, bazin de înot, mini cinematograf, pe lângă banalele dormitoare și băi.

ADVERTISEMENT

Constructorul unui astfel de buncăr a mărturisit că miliardarii cred că Noua Zeelandă este cea mai sigură țară din lume atunci când vine vorba de un scenariu apocaliptic: „Noua Zeelandă nu e dușman cu nimeni, nu e o țintă nucleară, nu e o țintă pentru război. E un loc de refugiu pentru multă lume”.

Conform The sun, există miliardari precum Peter Thiel, care deține o casă-buncăr în valoare de aproape 5 milioane de dolari, însă există și persoane precum românul Mihai Dinulescu, care, alături de soția sa, plătește lunar 2000 de dolari pentru un buncăr în Insulele Waiheke.

ADVERTISEMENT
Dinulescu, românul care locuiește într-un buncăr
Dinulescu, românul care locuiește într-un buncăr. Foto: The Sun

Absolvent al prestigioasei Universități Harvard, Dinulescu lucrează în celebrul Sillicon Valley, la Ao Air. Compania este un start-up menit să proiecteze o mască de filtrare a aerului care să rivalizeze cu modelul N95.

Buncărul de cinci stele din Europa

Cu toate că Noua Zeelandă e destinația favorită a panicaților, cel mai cochet buncăr din lume se află într-o locație secretă din Europa. Vivos Europa One se află într-o locație secretă din munți și ar fi fost folosit de ruși acum câteva decenii în scopuri militare.

ADVERTISEMENT
Vivos Europa, buncărul ascuns în munți
Vivos Europa, buncărul ascuns în munți. Foto: Hepta

Buncărul rezistă oricărui dezastru posibil, de la bombe nucleare la bombe chimice sau cutremure masive. O rețea de tuneluri de 5 kilometri leagă imensul buncăr de restul lumii și poate adăposti un număr nedefinit de oameni.

Dormitor de 5 stele în buncăr
Dormitor de 5 stele în buncăr. Foto: Hepta

Conform The Sun, prețurile în acest „hotel anti-atomic” variază de la 35.000 de euro la 2 milioane de euro apartamentul. Este subînțeles, cei ce locuiesc acolo înainte de sfârșitul lumii vor avea parte de condiții de cinci stele, cel puțin pentru o vreme.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, miliardarii trebuie să ia în considerare că resursele disponibile în buncăr se vor termina într-o zi, indiferent de scenariul apocaliptic.

ADVERTISEMENT
Tags:
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”