Fotbal international

Romelu Lukaku și-a arătat mușchii pe Instagram. „Nu-i rău pentru un gras” :)

18.08.2019 | 12:22
Romelu Lukaku sia aratat muschii pe Instagram Nui rau pentru un gras

Acuzat de când a venit la Inter Milano că are o problemă cu kilogramele în plus, Romelu Lukaku le-a răspuns contestatarilor printr-o poză postată pe contul său de Instagram. Pe imagine era scris mesajul „Nu-i prea rău pentru un gras”, ca aluzie la mesajele răutăcioase primite.

Poza postată de Romelu Lukaku cu mușchii săi pe Instagram

Cel mai scump transfer din istoria „nerazzurrilor”, Romelu Lukaku le-a arătat urmăritorilor săi de pe Instagram o poză la bustul gol cu mușchii abdominali. De când a ajuns în Italia, multă lume l-a apostrofat din cauza kilogramelor în plus. Atacantul belgian a ajuns în această vară la Inter de la Manchester United pentru suma de 75.000.000 de euro.

„Nu-i prea rău pentru un gras” a scris atacantul pe fotografie. În acest moment, belgianul are 104 kilograme și măsoară 1 metru și 90 de centimetri, iar greutatea ideală pentru el este 100 de kilograme.

  • 26 de ani are Romelu Lukaku
Poza postată de Romelu Lukaku pe Instagram
Poza postată de Romelu Lukaku pe Instagram

Și-a îndeplinit visul de a juca în Serie A

Înainte de transferul în Italia, Romelu Lukaku a declarat că visa să joace în Serie A: „Când am plecat de la Chelsea, am avut ocazia să semnez cu Juventus. Nu știu de ce, dar n-am simțit să fac asta. Ceva nu m-a convins. A doua zi, Antonio Conte a plecat de la echipă. Serie A este un vis, ar fi un vis să joc acolo. Sper să pot ajunge acolo cândva”.

Romelu Lukaku va purta numărul 9 la Inter, număr pe care l-a purtat argentinianul Mauro Icardi care nu mai are nici un viitor la echipă.

  • 75.000.000 de euro este cota de piață a lui Romelu Lukaku