News

Roxana Mazăre, primele declarații după nunta din penitenciar: ”Radu este extrem de supărat”

10.07.2019 | 17:26
Roxana Mazare primele declaratii dupa nunta din penitenciar Radu este extrem de suparat

Radu Mazăre s-a căsătorit astăzi, 10 iulie 2019, cu logodnica sa, Roxana Mihalache. Soția fostului primar al Constanței a făcut primele declaraţii după nunta derulată la Penitenciarul Rahova. Actuala doamnă Mazăre a declarat că fostul edil este foarte supărat având în vedere situația în care se află, pe care o consideră o „înscenare bazată pe circumstanțe conjuncturale”.

Roxana Mazăre a vorbit din postura de soție a fostului primar al Constanței, Radu Mazăre

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, s-a căsătorit astăzi pentru prima oară. Mazăre și-a unit destinul cu logodnica sa, Roxana Mihalache, care i-a rămas aproape chiar și după ce el a fugit din țară. După cununia civilă, Roxana a declarat că Radu este foarte supărat că trebuie să facă închisoare pentru o nedreptate. Radu Mazăre execută o pedeapsă de 9 ani și 10 luni la Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat în dosarul retrocedărilor ilegale de plaje din Mamaia.

„Radu este supărat pentru ceea ce se întâmplă. Stă nouă ani pentru o nedreptate. Rochie, verighete parcă nici nu au sens având în vedere situația. Nu sunt supărată, vă rog să mă înțelegeți. Nu e un moment de can can. Sunt soția lu Radu Mazăre, iar situația prin care trece nu e una plăcută”, a declarat Roxana Mazăre, fostă Mihalache.

Roxana a vorbit și despre evenimentul care a avut loc în spatele gratiilor. „A fost un moment de suflet și atâta tot. Vă rog să mă înțelegeți, eu nu sunt o persoană publică și nici nu a fost un eveniment așa cum ne-am fi dorit, dată fiind situația prin care trece Radu. El este extrem de supărat pentru situația prin care trece”, a mai spus proaspăta soție a lui Mazăre.

Roxana și Radu Mazăre s-au căsătorit astăzi, 10 iulie
Soția fostului primar al Constanței a declarat că Radu Mazăre este supărat că a fost condamnat pe nedrept. Sursa foto: libertatea.ro

Cum a decurs cununia civilă de la penitenciarul Rahova

Roxana Mihalache și Radu Mazăre (51 de ani) au o relație de 10 ani. Fostul model și designerul oficial al costumelor de carnaval organizate în stațiunea Mamaia nu a purtat o rochie nouă. Roxana a declarat că o avea deja în garderobă. În plus Roxana nu a primit niciun inel de la Radu și nu au avut verighete la cununia civilă. Întrebată de ce nu a optat pentru o rochie nouă, Roxana a răspuns: „Nu are sens, nu am stat să îmi bat capul”, potrivit digi24.ro.

Un reprezentat al Primăriei Sectorului 5 din București, pe raza căruia se află penitencuarul Rahova, s-a deplasat la fața locului pentru a oficia cununia civilă. Invitații, 10 la număr, nu au avut voie cu băuturi alcoolice. Și fotografiile au fost interzise.

Tags: