Life

Roxana Nemeș, în lacrimi după ce a fost eliminată de la Survivor România: „Nu sunt bine”

28.03.2021 | 23:48
Roxana Nemes in lacrimi dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania Nu sunt bine
Roxana Nemeș, eliminată de la Survivor România. Foto: captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Roxana Nemeș a fost eliminată de la Survivor România din motive medicale. Concurenta a fost ținută pe tușă în ultima vreme din cauza problemelor de sănătate.

În ultimele zile, Roxana a lipsit din emisiune și a fost sub supraveghere medicală. I s-au făcut mai multe analize, iar concluzia la care au ajuns medicii și producătorii este că nu mai poate continua în acest show pentru binele ei.

ADVERTISEMENT

„Nu sunt bine”, a spus Roxana Nemeș cu lacrimi în ochi înainte să își ia rămas bun de la colegii ei faimoși.

Roxana Nemeș, nevoită să părăsească show-ul Survivor România

Vedeta a susținut un discurs emoționant la final și le-a urat succes tuturor. Aceasta i-a îmbrățișat pe cei cu care a petrecut cele mai frumoase, dar și cele mai dificile momente din viața ei în cadrul fenomenului Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Cred că avem întotdeauna de învățat. Mă bucur că am ales să vin la Survivor. M-a uimit și m-am uimit. Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat puterea și oamenii de acasă m-au susținut până acum, în momentul de față. Sper să fiți buni, să treceți cu bine”, a fost ultimul mesaj pe care l-a susținut Roxana Nemeș la Survivor România.

Jador, sub semnul întrebării

Roxana nu este singura concurentă cu probleme din cadrul competiției, care a trebuit să revină în România. Tot din motive medicale au plecat Lucian de la Războinici și Alexandra Stan, dintre cei mai cunoscuți.

ADVERTISEMENT

Pe bară stă de câteva săptămâni și Jador, al cărui viitor în concurs nu este unul foarte clar. Manelistul s-a accidentat la genunchi și se sprijină de o cârje pentru a se putea deplasa. Chiar și așa, el a insistat că vrea să participe pe trasee, însă nu a fost lăsat.

Dacă evoluția stării sale fizice va fi în continuare precară, ne-am putea trezi peste o săptămână sau două și cu eliminarea cântărețulu băcăuan, având deja atâtea precedente.

ADVERTISEMENT