Life

Roxana Vancea a devenit mămică. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul

Roxana Vancea a devenit mămică pentru prima dată. Vedeta a dat imediat vestea cea mare pe Instagram. De asemenea a postat și prima imagine cu bebelușul.
17.11.2021 | 14:42
Roxana Vancea a devenit mamica Vedeta a postat prima imagine cu bebelusul
ADVERTISEMENT

Roxana Vancea trăiește cele mai frumoase momente. Vedeta a născut în această dimineață.

Imediat a ținut să împărtășească vestea cea mare cu fanii săi și a postat primele imagini cu bebelușul.

Fosta asistentă Tv dezvăluia într-un interviu recent că nu dorește să fie o mamă autoritară, dar va încerca să se impună în fața copilului.

ADVERTISEMENT

Roxana Vancea a devenit mămică. Vedeta a postat prima imagine cu bebelușul

Roxana Vancea și iubitul ei, Dragoș, sunt în culmea fericirii. Au devenit părinți, după ce vedeta a născut în această dimineață. Roxana Vancea a dat imediat vestea cea mare pe contul său de Instagram unde a postat și primele imagini cu micuțul.

În fotografiile publicate, bruneta îl țin pe cel mic de mânuță.

Prima poză cu bebelușul
Prima poză cu bebelușul

“Dragoste la prima vedere”, este mesajul care a însoțit una dintre fotografii.

Roxana Vancea și bebelușul
Roxana Vancea și bebelușul

Roxana Vancea a avut un corp de invidiat în cele 9 luni de sarcină. Nu a renunțat nicio clipă la stilul său de viață și a mers constant la sala de sport. Astfel, vedeta a luat doar câteva kilograme în plus.

ADVERTISEMENT

Ce fel de mămică vrea să fie Roxana Vancea

Fosta asistentă Tv a acordat un interviu cu puțin înainte de a naște în care a explicat cum se vede în rolul de mămică. Vedeta spune că nu dorește să fie un părinte autoritar, totuși va încerca să se impună în fața copilului.

Vedeta va avea și ajutoare de nădejde. Mama și soacra sa.

“Nu vreau să fiu o mamă autoritară, dar nici una care să lase copilul să facă orice vrea. Suntem oglinda copiilor noștri, trebuie să-l învățăm ce avem noi mai bun și mai curat în noi.

ADVERTISEMENT

O să vreau să-i fiu partener de joacă, prietenă și apoi mamă. Îmi doresc să fiu 100% implicată. MAma și soacra mea mă vor ajuta.

 Și atunci, probabil că 2-3 ore, când o să mă întorc la muncă, o să îl las cu Dragoș sau cu una dintre ele. În rest, vreau să fiu prezentă non-stop. Să fiu prima care vede tot ce va face el pentru prima dată. Nu vreau să ratez nimic”, a dezvăluit Roxana Vancea pentru Viva.ro.

ADVERTISEMENT