Video

„Rupei-i fâșul!”. Eugenie Bouchard, provocată de organizatori să rostească expresii în limba română. Cele mai tari alegeri. Video

Eugenie Bouchard a participat pentru prima oară la un turneu de tenis în România. Sportiva din Canada a pierdut în runda inaugurală după ce a abandonat la finalul primului set.
15.10.2022 | 16:57
Rupeii fasul Eugenie Bouchard provocata de organizatori sa rosteasca expresii in limba romana Cele mai tari alegeri Video
Eugenie Bouchard a fost provocată de organizatorii Translyvania Open să rostească expresii în limba română. Sursă foto: Captură Youtube - Transylvania Open.
ADVERTISEMENT

Eugenie Bouchard a participat pentru prima oară în cadrul unui turneu organizat în România. Sportiva din Canada a ieșit repede din competiție, după ce a fost nevoită să se retragă în primul tur, contra favoritei 2 Anhelina Kalinina.

Eugenie Bouchard, provocată de organizatori să rostească expresii românești: „Rupe-i fâșul!”

Deși nu a ajuns în fazele superioare ale competiției de la Transylvania Open, Eugenie Bouchard s-a declarat obsedată de orașul Cluj. Fostă ocupantă a locului 5 mondial, Bouchard a fost protagonista unei provocări inedite a organizatorilor.

ADVERTISEMENT

Într-un filmuleț publicat vineri, 14 octombrie, de organizatorii competiției de la Cluj, Eugenie Bouchard este provocată să rostească mai multe expresii, unele amuzante, în limba română.

„Mă îmbăt cu apă rece!”, „Mi-am luat nasul la purtare!”, „Rupe-i fâşul!”, „Frec menta!”, „Mi-e frică şi de umbra mea!”, „Umblu cu cioara vopsită!”, sunt expresiile pe care Bouchard a trebuit să le rostească.

ADVERTISEMENT

Patrick Ciorcilă, entuziasmat de Eugenie Bouchard la Transylvania Open

Patrick Ciorcilă a fost cel care a întâmpinat-o pe Eugenie Bouchard în momentul în care sportiva din Canada a ajuns la hotelul unde au fost cazate tenismenele care au evoluat la Transylvania Open.

Directorul turneului a dezvăluit că Bouchard și-a dorit foarte mult să viziteze România. „Am așteptat-o cu toții la hotelul unde va fi cazată. M-a impresionat, a fost foarte entuziasmantă că e aici. Avea un spirit foarte pozitiv și mi-a spus că unul dintre motivele pentru care a venit aici e pentru că n-a mai fost niciodată în România.

ADVERTISEMENT

Mi-a spus că a fost în majoritatea țărilor de-a lungul carierei, dar nu aici. Mi-a mai zis că adoră să meargă în locuri noi și în țări noi. Am discutat puțin, mi-a spus că vrea să viziteze mult și România”, a mărturisit Patrick Ciorcilă, pentru gsp.ro.

Eugenie Bouchard: „Sunt obsedată de România”

Înainte să își facă debutul în competiția din Ardeal, Eugenie Bouchard a vizitat orașul Cluj. Sportiva din Canada a împărtășit impresiile pe Instagram.

ADVERTISEMENT

„Sunt complet obsedată de România”, este mesajul atașat de Eugenie Bouchard alături de fotografiile făcute la Cluj. Fostă finalistă de la Wimbledon 2014, Bouchard trecea de Simona Halep în semifinalele turneului de pe iarba londoneză. Măcinată de accidentări, Eugenie Bouchard se află în prezent pe locul 443 WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: