Sport

Rusia – România Live Stream EHF EURO TV. Vezi semifinala online și gratuit!

14.12.2018 | 16:00
Rusia  Romania Live Stream EHF EURO TV Vezi semifinala online si gratuit

Vineri, 14 decembrie, va avea loc semifinala Campionatului European de handbal feminin dintre Rusia şi România. Partida va începe la ora 18:30 şi va fi găzduită, ca de altfel toate jocurile rămase de desfăşurat până la finalul competiţiei, de AccorHotels Arena. Meciul nu este transmis doar de TVR 1, ci și de site-ul oficial al Federației Europene de Handbal (EHF TV). Ce-i drept, nu poți vedea meciul României, dacă te aflii pe teritoriul țării nostre. În schimb, cu un mic VPN gratuit, poți vedea la calitate HD 1080 meciul România – Ungaria. Mai jos îți vom explica toți pașii necesari pentru a vedea online handbal feminin de la Euro 2018.

România a reuşit să pătrundă în careul magic al Campionatului European, centrând astfel un alt obiectiv major, calificarea la turneul final al Campionatului Mondial din Japonia, competiţie ce se va desfăşura exact peste un an. Meciul din semifinală cu Rusia îl puteţi viziona în transmisiune directă şi în exclusivitate pentru România, pe programele TVR. TVR HD este programul care a difuzat întreg turneul final, iar partidele României au fost preluate în direct şi pe TVR 1. Mai aveţi o bună posibilitate de a urmări desfăşurarea evenimentelor din acest meci în format LIVE VIDEO accesând site-ul FANATIK.RO.

Live Stream EHF Euro TV: Rusia – România

Meciul se anunţă a fi unul teribil de greu pentru naţionala noastră. Rusia a demonstrat la acest turneu final că nu degeaba este deţinătoarea titlului olimpic, trofeu câştigat în 2016, practicând un joc foarte solid şi bine organizat. Se vede clar mâna de maestru a antrenorului emerit Evgheni Trefilov, cel mai mare antrenor rus de la perioada sovietică a lui Valeri Lobanovski. Rusia a câştigat grupa B în prima fază, pierzând doar la Slovenia în ultima partidă, când era deja calificată şi Trefilov a băgat rezervele. Este singura echipă care a bătut Franţa la acest turneu final şi al doilea eşec a venit cu 30-39 în ultimul meci din grupa principală A, când din nou lămurise deja accesul în semifinale pe locul 1.

La faptul că România are în faţă una dintre cele mai bune şi mai complete naţionale prezente la CE din Franţa se adaugă şi marea pierdere suferită în ultima parte a meciului cu Ungaria prin accidentarea gravă a căpitanului echipei noastre, Cristina Neagu. Cristina are ruptură de ligamente şi nu va mai putea juca de acum înainte minim şase luni, ceea ce reprezintă o teribilă lovitură şi pentru CSM Bucureşti, în perspectiva forcingului pentru calificarea în Final Four al Champions League.

Cum vezi online meciul Rusia – România la EHF TV

Acceseașă LINK-ul și accesază site-ul oficial EHFTV.COM și Vezi AICI meciul România – Ungaria, de la Campionatul European de handbal feminin. Trebuie să ai neapărat un VPN activat. O poți face simplu și ușor din extensiile Google Chrome. AICI îl ai pe cel mai ușor de folosit HOLA VPN.  După ce reușești să instalezi VPN-ul, dă un refresh la pagina oficială a Federației Europene de Handbal și bucură-te de o calitate HD 1080 a transmisiunii VIDEO. Spre deosebire de streamul oferit pe www.tvrplus.ro, acesta de la EHF TV nu se întrerupe niciodată și nici nu emite vreo secundă de reclamă.

Am fost în aceeaşi grupă cu Rusia în calificările pentru CE 2018

Interesant este că România şi Rusia s-au aflat în aceeaşi grupă de calificare la turneul final al CE 2018. Victoriile au fost împărţite, doar că ale noastre au câştigat acasă la limită, cu 26-25, iar rusoaicele s-au impus la ele cu 30-25. Însă grupa a fost câştigată de România. Tradiţia rezultatelor directe nu este favorabilă României nici per total, nici în ultimul deceniu. Mereu Rusia a fost o forţă în handbalul feminin şi meciurile cu această reprezentativă au fost teribil de grele.

Rusia - România semifinala CE handbal feminin. Crina Pintea ar putea fi noul lider al naţionalei României
Rusia – România semifinala CE handbal feminin. Crina Pintea ar putea fi noul lider

În ultimul deceniu am obţinut doar trei victorii din 10 partide, una fiind cea din calificări pentru CE 2018. Am mai reuşit să învingem Rusia în 2016, la turneul final al CE, 22-17 şi am mai câştigat în 2010 la Campionatul Mondial, cu 32-24, cel mai bun joc făcut cu Rusia la un turneu final. Şi am scos un egal de mare luptă, 21-21, la turneul final al CE din 2012. Însă cel mai important meci a fost finala CM 2005, în care Rusia ne-a bătut clar, fiind şi ţara gazdă a competiţiei.

România – Olanda live stream handbal

Trefilov îl domină clar pe Martin Ambros

La nivelul băncii tehnice Evgheni Trefilov îl domină clar pe selecţionerul României, spaniolul Martin Ambros. De numele actualului tehnician se leagă multe dintre performanţele Rusiei. În vârstă de 63 de ani cel supranumit King Tref are patru titluri de campion mondial cu fetele sale şi după ce a revenit pe banca naţionalei a câştigat JO 2016. Practic toate medaliile de aur au fost obţinute sub conducerea lui Evgheni Trefilov.

Ca să putem avea o idee mai clară despre forţa acestei echipe a Rusiei să observăm că toate handbalistele convocate pentru acest turneu final de Campionat European joacă în competiţia internă, nici una nu activează la un club de peste hotare. Acest lucru are importanţă mare la capitolul omogenitate, Rusia impresionând pe toată lumea în Franţa prin disciplina tactică exemplară.

Selecţionerul României antrenează la club 7 dintre internaţionalele Rusiei!

În condiţiile în care România şi-a pierdut cel mai bun om de gol, pe Cristina Neagu, un singur lucru ne-ar putea ajuta cu adevărat foarte mult şi el trebuie speculat la maxim de Martin Ambros. Din lotul Rusiei nu mai puţin de şapte jucătoare evoluează la Rostov pe Don, adică la echipa de club unde îl au ca antrenor pe selecţionerul României!

Acesta cunoaşte foarte bine toate caracteristicile de joc ale elevelor sale de la Rostov şi poate găsi antidot la jocul lor, pentru că automat le ştie şi punctele vulnerabile. Altminteri, Rusia este o echipă cu talie mare, are două jucătoare de 1,86, Anna Sen şi Ksenia Makeeva, ambele de la Rostov, dar şi portarul Anna Sediokina are 1,84 şi la şuturi pe sus este aproape imbatabilă. Cea mai bună jucătoare a Rusiei nu provine însă de la Rostov, ci de la Lada , Daria Dmitrieva.