Fotbal international

Lucescu, egal cu gazda Campionatului Mondial! Hațegan, arbitraj fără probleme

05.06.2018 | 20:53
Lucescu egal cu gazda Campionatului Mondial Hategan arbitraj fara probleme

Rusia – Turcia LIVE STREAM Meci amical. Gazdele turneului final al Campionatului Mondial au remizat, scor 1-1, cu naţionala Turciei, pregătită de Mircea Lucescu. Partida a avut loc la Moscova, pe stadionul celor de la ŢSKA, și a fost arbitrată de Ovidiu Hațegan, ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.


UPDATE, ora 20:53 / Rușii, care se pregătesc pentru debutul la Campionatul Mondial, au deschis scorul prin Samedov, după o gafă a defensivei Turciei, dar elevii lui Mircea Lucescu au reușit egalarea prin Malli. Cele două formații se vor întâlni la toamnă și în Liga Națiunilor. Acesta a fost ultimul amical pentru Rusia înaintea meciului de deschidere de la Mondial, împotriva Arabiei Saudite.


UPDATE, ora 18:42 / Se știu echipele de start. Rusia: Akinfeev – Smolnikov, Ignașevici, Kudepov – Samedov, Golovin, Zobnin, Gazinski, Jirkov – Dzagoev, Smolov. Turcia: Kirintili – Ozbairakli, Ayhan, Soyuncu, Kaldirim – Kahveci, Yokușlu, Tekdemir – Yazici, Karaman, Under.


Rusia – Turcia LIVE STREAM Meci amical. Îngrijorarea provine din faptul că “zbornaia” nu a mai câştigat de şase meciuri, o cifră care nu are cum să îl liniştească pe selecţionerul Stanislav Cercesov. Este drept că printre adversari s-au numărat echipe candidate la titlul mondial, precum Brazilia, Argentina, Spania sau Franţa. Ultimul succes a fost un 4-2 pe 7 octombrie 2017 pe teren propriu cu Coreea deSud.


Rusia – Turcia LIVE STREAM Meci amical. Ruşii nu au mai câştigat de şase partide

Rusia – Turcia LIVE STREAM Meci amical. Dacă Rusia e în pană de victorii, Turcia pregătită de Mircea Lucescu nu a mai pierdut de patru partide. Ce e drept, în ultima a salvat un egal în ultimele momente în faţa Tunisiei. Ultimul eşec a fost un 2-3 acasă în noiembrie 2017 cu Albania. Adversarii Turciei nu pot fi comparaţi cu cei al Rusiei, fiind echipe mult sub nivelul Braziliei, Argentinei sau Spaniei.

Rusia - Turcia, meci amical. Stanisalv Cercesov. Fostul portar este acum selecţionerul pentru Mondial. Rusia nu a mai câştigat de şase partide
Rusia – Turcia, meci amical. Stanisalv Cercesov. Fostul portar este acum selecţionerul pentru Mondial

Rusia – Turcia LIVE STREAM Meci amical. Meciul stârneşte ambiţii mari pentru Mircea Lucescu. Acesta nu uită cum a fost tratat în Rusia, cât a stat pe banca lui Zenit Sankt Petersburg şi îşi doreşte enorm un rezultat pozitiv, mai ales o victorie, pentru a plăti pe teren ceea ce a îndurat. Sunt puţine confruntări directe între naţionalele Rusiei şi Turciei, doar trei şi toate meciuri amicale. Turcia a pierdut de două ori cu 1-0 şi a făcut un 0-0.