Fotbal intern

S-a aflat motivul pentru care George Ogăraru s-a întâlnit cu Gică Hagi! Ce funcție va ocupa la Viitorul

20.01.2019 | 18:28
Sa aflat motivul pentru care George Ogararu sa intalnit cu Gica Hagi Ce functie va ocupa la Viitorul

George Ogăraru a fost surprins zilele acestea în cantonamentul celor de la Viitorul, iar acum s-a aflat și motivul pentru care fostul internațional a venit să-l vadă pe Gheorghe Hagi.

Managerul de la Viitorul i-a propus lui Ogăraru funcția de director de scouting și relații internaționale, iar acesta a acceptat provocarea. Anunțul a venit pe site-ul oficial al clubului, Ogăraru urmând a fi prezentat într-o conferință de presă programată în cursul zilei de luni.

S-a aflat motivul pentru care George Ogăraru s-a întâlnit cu Gică Hagi

„Fostul internațional George Ogăraru s-a alăturat echipei FC Viitorul, unde va ocupa funcția de Director de scouting și relații internaționale. Noul oficial al grupării constănțene se află în cantonamentul echipei de la Belek și va fi prezentat  în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc luni, 21 ianuarie 2019, de la ora locală 14.30 (13.30 ora României), la Sueno Deluxe din Belek. FC Viitorul îi urează bun venit și mult succes la clubul constănțean” – a anunțat Viitorul pe site-ul oficial.

George Ogăraru a câștigat trofee cu FCSB și cu Ajax
George Ogăraru a câștigat trofee cu FCSB și cu Ajax

Ajax l-a lansat pe Ogăraru în acest domeniu

După ce s-a lăsat de fotbal în 2012, George Ogăraru a luat calea antrenoratului, iar Ajax i-a întins mâna de ajutor de care avea nevoie. A pregătit mai multe grupe de la Academia „lăncierilor”, aflându-se la un moment dat chiar și pe banca lui U Cluj.

Ogăraru este foarte bine văzut în cadrul clubului Ajax, unul dintre cel mai bine organizate cluburi de fotbal din Europa. Și-a petrecut patru ani acolo din postura de jucător, chiar dacă a evoluat constant numai în primele două sezoane.