Fotbal international

S-a stabilit echipa ideală a Ligii Campionilor! Real Madrid are șapte jucători, dar lipsește omul finalei de la Kiev

27.05.2018 | 21:39
Sa stabilit echipa ideala a Ligii Campionilor Real Madrid are sapte jucatori dar lipseste omul finalei de la Kiev

Comisia Tehnică a UEFA, din care face parte și fostul internațional român Cristian Chivu, a stabilit echipa ideală a sezonului 2017-2018 a Ligii Campionilor. Marea surpriză este absența celui mai bun jucător al finalei de la Kiev, galezul Gareth Bale.

Campioana Real Madrid este reprezentată de șapte jucători, portarul Keylor Navas, fundașii Sergio Ramos, Marcelo și Raphael Varane, mijlocașii Casemiro, Luka Modric și Toni Kroos și atacantul Cristiano Ronaldo.

Comisia Tehnică a UEFA a stabilit echipa ideală a Ligii Campionilor în sezonul 2017-2018
Comisia Tehnică a UEFA a stabilit echipa ideală a Ligii Campionilor în sezonul 2017-2018

Liverpool are tri fotbaliști în echipa ideală a Ligii Campionilor

Finalista FC Liverpool are trei fotbaliști în echipa ideală a Ligii Campionilor, fundașul Virgil van Dijk și atacanții Roberto Firmino și Mohamed Salah. Ceilalți jucători incluși în lotul ideal de 18 jucători sunt următorii: portarul Alisson Becker (AS Roma), fundașii Joshua Kimmich (Bayern Munchen) și Giorgio Chiellini (Juventus Torino), mijlocașii Kevin De Bruyne (Manchester City) și James Rodriguez (Bayern Munchen) și atacanții Edin Dzeko (AS Roma) și Lionel Messi (FC Barcelona).

Pe lângă Cristian Chivu, din Comisia Tehnică a UEFA care a stabilit echipa ideală a Ligii Campionilor au mai făcut parte polonezul Jerzy Engel, germanul Thomas Schaaf, finlandezul Mixu Paatelainen, danezul Peter Rudbaek și scoțianul David Moyes.

Real Madrid este campioana Europei! Galacticii au câştigat cu 3-1 finala împotriva lui Liverpool şi au câştigat a 13-a Ligă a Campionilor din istorie! Este al treilea trofeu la rând pentru echipa lui Zinedine Zidane, antrenorul francez fiind artizanul celor trei succese la rând ale “galacticilor”.

Atacantul galez al echipei Real Madrid, Gareth Bale, a fost omul finalei Ligii Campionilor de la Kiev, reușind o ”dublă” în meciul cu FC Liverpool, deși a fost introdus pe teren în minutul 61. Gareth Bale a devenit astfel primul fotbalist din istoria Ligii Campionilor care intră din postura de rezervă într-o finală și marchează două goluri. Atacantul ”galacticilor” a înscris primul gol la doar 122 de secunde după ce l-a înlocuit pe Isco.

Tags: