Fotbal international

S-a stabilit play-off-ul Ligii Naţiunilor! Programul complet al semifinalelor UEFA Nations League

Autor: Razvan Nicolae | 03.12.2018 | 16:47
S-a stabilit play-off-ul Ligii Naţiunilor! Programul complet al semifinalelor UEFA Nations League

Luni s-a stabilit, în urma unei trageri la sorţi desfăşurate la Dublin, play-off-ul Ligii Naţiunilor, ediţia 2018-19. Anglia, Portugalia, Elveţia şi Olanda au fost echipele care au ocupat primele poziţii în grupele din prima ligă din UEFA Nations League şi se vor lupta pentru trofeu în vara anului viitor.

Portugalia – Elveţia şi Olanda – Anglia sunt meciurile care se vor juca în semifinalele Ligii Naţiunilor. Play-off-ul UEFA Nations League se va disputa în Portugalia în perioada 5-9 iunie, partidele fiind programate să se joace în Porto şi Guimaraes. Lusitanii au anunţat încă de la startul competiţiei că vor să organizeze ultimele patru meciuri din Liga Naţiunilor.

S-a stabilit play-off-ul Ligii Naţiunilor. Programul semifinalelor şi finalelor UEFA Nations League

La Dublin, oficialii UEFA au stabilit play-off-ul Ligii Naţiunilor, iar primul meci, Portugalia – Elveţia, se va disputa, pe 5 iunie, pe stadionul “Dragao” din Porto. A doua zi, pe 6 iunie, se va juca meciul Olanda – Anglia, pe stadionul “D. Afonso Henriques” din Guimaraes. UEFA a anunţat că meciurile din faza semifinalelor se vor disputa de la ora 21:45.

S-a stabilit play-off-ul Ligii Naţiunilor! Prima semifinală şi finala UEFA Nations League se vor juca la Porto
S-a stabilit play-off-ul Ligii Naţiunilor! Prima semifinală şi finala UEFA Nations League se vor juca la Porto

Finala mică din UEFA Nations League se va disputa pe 9 iunie, de la ora 16:00, pe stadionul “D. Afonso Henriques” din Guimaraes. Finala mare se va juca în aceeaşi zi, de la ora 21:45, pe stadionul “Dragao” din Porto. “Ne-am descurcat destul de bine în Liga Naţiunilor, competiţie care pare să aibă succes din ceea ce am văzut până acum. Aşteptăm să disputăm semifinalele. Vom întâlni o echipă care are calităţi similare, cu mulţi jucători tineri. Va fi un meci care merită urmărit”, a declarat Gareth Southgate, selecţionerul echipei naţionale a Angliei, după tragerea la sorţi de luni. “Avem o oportunitate importantă, putem să producem nişte momente de neuitat. Ne aducem aminte ce atmosferă a fost în 2004 şi sunt sigur că va fi un turneu fantastic”, a precizat Fernando Santos, selecţionerul echipei naţionale a Portugaliei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!