Fotbal intern

S-au stabilit prețurile biletelor pentru România – Serbia! De unde pot fi cumpărate

19.09.2018 | 13:13
Sau stabilit preturile biletelor pentru Romania  Serbia De unde pot fi cumparate

Federația Română de Fotbal a anunțat, luni, că a stabilit prețurile biletelor pentru meciul România – Serbia, din etapa a patra a Grupei 4 a Seriei C din cadrul Ligii Națiunilor. Cel mai ieftin tichet la întâlnirea de pe Arena Națională din Capitală costă 25 de lei.

UPDATE 13.10 / Biletele pentru partida România – Serbia au fost puse în vânzare, anunță FRF pe site-ul oficial. Fiecare persoană poate procura maximum 4 bilete, urmând ca acestea să fie nominale. În cazul modificării titularului, tichetele vor putea fi preschimbate la casieria din B-dul Basarabia, în perioada 13-14 octombrie, în intervalul orar 10:00 – 19:00, respectiv 10:00 – 16:00. Tot aici, persoanele cu dizabilități își vor putea ridica biletele”, se arată într-un comunicat emis de Federație.

Vestea bună este că, pe lângă varianta livrării tichetelor la domiciliu, există posibilitatea primirii biletelor pe adresa de e-mail, posesorul putând ulterior să și le printeze singur. “Federația Română de Fotbal continuă și la meciul cu Serbia tradiția amenajării unei zone dedicate familiilor cu copii”mai scrie în comunicat.


România și Serbia au remizat 2-2 la Belgrad, la 10 septembrie, în etapa a doua din Nations League. Atunci, pentru tricolori au marcat Nicolae Stanciu din penalty și George Țucudean, în timp ce pentru sârbi a înscris de două ori atacantul Aleksandar Mitrovic.

Prețul celui mai scump bilet la România – Serbia este 400 de lei

Preţurile biletelor la partida România – Serbia din 14 octombrie sunt următoarele: Peluze (inel 1 şi 2) – 30 lei; Peluze (inel 3) – 25 lei; Tribune (inel 2) – 70 lei; Tribune (inel 3) – 50 lei; Tribuna 2 (inel 1) | 90 lei; VIP Roşu – 400 lei; VIP Albastru – 250 lei. Tichetele pentru acest joc sunt disponibile şi online, pe site-urile bilete.frf.ro şi bilete.ro.

Cosmin Contra in timpul meciului Serbia - România 2-2, de la Belgrad
Cosmin Contra in timpul meciului Serbia – România 2-2, de la Belgrad

România a acumulat două puncte în primele două jocuri din Liga Națiunilor, după ce a remizat cu Muntenegru, scor 0-0 pe stadionul Ilie Oană din Ploiești, și cu Serbia, scor 2-2, la Belgrad.  Muntenegru și Serbia sunt pe primele două locuri în clasamentul grupei a 4-a din Liga Națiunilor după Serbia – România 2-2! A doua etapă a însemnat de altfel prima victorie a Muntenegrului care a făcut patru puncte. Serbia a bifat și ea prima remiză și are tot patru puncte, în condițiile în care elevii lui Cosmin Contra sunt pe locul 3 cu două puncte. Lituania este ultima fără punct acumulat după două jocuri disputate.

Contra promite că ”tricolorii” se vor lupta pentru câștigarea grupei

Selecționerul Cosmin Contra și-a lăudat jucătorii după remiza de la Belgrad: A fost un meci cu ocazii de ambele părți, puteam în ultimele 10 minute să ne întoarcem și cu 3 puncte. Îmi felicit jucătorii pentru a doua repriză, pentru cum  au ieșit de la vestiare, pentru atitudine, nu s-au mai speriat de sârbi, am demonstrat că suntem în ascensiune, că jucăm fotbal când trebuie. Am analizat acest joc al sârbilor, dar în prima repriză nu am reușit să îi închidem pe benzi. Golul 2 este evitabil pentru că îl lăsăm să se întoarcă și să dea la poartă. Obiectivul nostru e să ne clasăm în prinmele două locuri. Putem să sperăm și la primul loc”.

Selecţionerul echipei naţionale a României nu este mulţumit de ce a obţinut în dubla cu Muntenegru şi Serbia, însă anunţă că totul se va schimba după meciul cu Lituania. Promisiunea lui Cosmin Contra este că “tricolorii” vor învinge în următorul meci, apoi România se va lupta pentru şefia clasamentului cu Serbia în meciul direct, de la Bucureşti. ”Nici Pintilii, Chiricheş sau Dragoş Grigore nu sunt apţi, să sperăm că nu mai avem şi alte probleme. Mai sunt etape de jucat şi să sperăm că nu se vor mai accidenta şi alţii. Şi luna viitoare avem două acţiuni importante, un meci în Lituania, pe un teren artifical, cu o echipă care se va apăra ca cei din Muntenegru. Sper să fie o învăţătură de minte meciul de la Ploieşti şi dacă ne vom întâlni cu situaţia asta să ştim mai bine ce avem de făcut în faţa echipelor care se apără organizat. Dacă ne vom concentra şi nu vom mai avea probleme de lot şi ne vom întoarce din Lituania cu un rezultat bun cu Serbia vom avea un stadion plin şi ne vom lupta cu ei pentru preluarea şefiei în clasament”, a precizat ”Guriță”.