Pariuri sportive

Halep, spre trofeu! Misiune UŞOARĂ în semifinale

UPDATE 12:28 / Organizatorii au anunţat ora semifinalei dintre Sansai Zheng şi Simona Halep. Meciul va avea loc vineri dimineaţa la ora 06:00, ora României....
08.01.2015 | 08:15
Halep spre trofeu Misiune USOARA in semifinale

UPDATE 12:28 / Organizatorii au anunţat ora semifinalei dintre Sansai Zheng şi Simona Halep. Meciul va avea loc vineri dimineaţa la ora 06:00, ora României.

*********************

UPDATE 10:18 / Simona Halep va juca în semifinalele turneului de la Shenzen cu favorita publicului, chinezoaica Sai Sai Zheng, locul 97 în clasamentul WTA. Zheng în vîrstă de 20 de ani nu are nici un titlu în palmares şi a adunat 500.000 de dolari în carieră. Simona Halep şi Saisai Zheng nu s-au mai întîlnit niciodată. Meciul va avea loc mîine dimineaţă la o oră ce va fi stabilită ulterior. 

sai sai

GAME, SET şi MECI HALEP! Românca se impune după o oră de joc în faţa Aleksanrei Krunic cu 6-3, 6-3. Simona Halep nu a jucat formidabil azi, însă a făcut destul cît să cîştige meciul. În semifinale, Simona Halep va juca împotriva lui Jie Zheng, care a trecut după 3 seturi de Zarina Dyas 3-6, 7-6, 6-1

După meci, Simona Halep a declarat: “Mă simt foarte bine la Shenzen, sînt pentru prima dată aici şi publicul este extraordinar. Mîine voi juca cu favorita publicului, însă sper că voi avea sprijinul vostru”, a declarat Halep la finalul meciului.

**************************

5-3 Halep! Românca reuşeşte un game alb şi e la un game de semifinale!

4-3 BREAK Halep! Simona a reuşit break-ul, însă trebuie să îşi facă serviciul care nu a mers grozav azi

3-3! BREAK Krunic! Sîrboaica reuşeşte să revină în set după cel mai slab game făcut de Simona în meci

3-2 Halep! Krunic ţine aproape în setul doi, dar Halep păstrează un break avans

3-1 Halep! Simona revine de la 0-30 şi se impune în cele din urmă pe propriul serviciu

2-1 Halep! Krunic a cîştigat pe propriul serviciu după mai multe greşeli neforţate ale Simonei 

2-0 Halep! Început perfect de set secund pentru Simona, care îşi face setul uşor 

1-0 BREAK HALEP! Simona începe cu dreptul şi setul secund

START în setul secund! Krunic serveşte

6-3 SET HALEP! Simona reuşeşte să cîştige primul set, chiar dacă a avut un serviciu mai moale în finalul setului. Primul set a durat 32 de minute

s

5-3 Halep! Krunic reduce din diferenţă cu un game bun făcut pe propriul serviciu

5-2 Halep! Românca cîştigă pe propriul serviciu, chiar dacă a făcut unele greşeli 

4-2 Halep! Krunic reuşeşte să cîştige pentru prima dată pe propriul serviciu

4-1 HALEP! Game alb pentru româncă care a început să dea drumul la lovituri 

3-1 BREAK HALEP! Constănţeanca a reuşit să cîştige din nou pe serviciul advers după ce a forţat-o deseori în acest game pe sîrboaică

2-1 BREAK Krunic! Halep s-a relaxat pe propriul serviciu şi i-a permis lui Krunic să atace

ha

2-0 BREAK HALEP! Simona a pus presiune pe serviciul sîrboaicei şi a reuşit cîteva lovituri cîştigătoare 

1-0 HALEP! Românca a început agresiv şi a cîştigat uşor serviciul 

START DE MECI cu Simona la serviciu 

UPDATE 09:05 / Jucătoarele sînt la încălzire! Vreme perfectă pentru tenis

UPDATE 8 ianuarie ora 08:13 / Meciul dintre Simona Halep şi Aleksandra Krunic va începe la ora 08:50 şi va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

La casele de pariuri, românca are cota 1,10 să meargă în semifinale:

haleeep

**************** 

UPDATE 10:45 / S-a decis adversara Simonei Halep în sferturile de finală de la Shenzen. Românca va juca în sferturi cu Aleksandra Krunic din Serbia, locul 84 WTA. Meciul va avea loc joi pe 8 ianuarie, la o oră care va fi stabilită ulterior.

Aleksandra Krunic a trecut în 3 seturi de Schmiedlova, 3-6, 7-6, 6-1. Sîrboaica a cîştigat un singur titlu WTA în carieră, la dublu în anul 2014 la Taşkent. Sportiva în vîrstă de 21 de ani este profesionistă din anul 2008, reuşind să adune 450.000 de dolari din tenis.

krunic

GAME, SET ŞI MECI, SIMONA HALEP! Românca cîştigă fără emoţii în două seturi identice 6-2, 6-2 în faţa rusoaicei Natalia Vikhlyantseva. Meciul nu a avut istoric.

Românca nu a forţat şi a avut capacitatea să gestioneze punctele importante, fapt ce i-a făcut meciul uşor. În sferturi, Simona Halep urmează să întîlneacă cîştigătoarea meciului dintre Krunic şi Schmiedlova, care se dispută la această oră.

final

5-2 BREAK Halep! Numărul 3 mondial este de neoprit în aceste momente pe teren şi va servi pentru calificarea în sferturile de finală 

4-2 Halep! Românca se îndreaptă cu paşi repezi spre cîştigarea meciului. Şi-a făcut uşor serviciul

3-2 BREAK Halep! Simona îşi revine repede şi trece la conducerea jocului 

2-2 BREAK Vikhlyantseva! Rusoaica cîştigă primul game pe serviciul Simonei, care pare că s-a relaxat în game-ul precedent

2-1 BREAK Halep! Românca rupe echilibrul în setul doi cu un break obţinut datorită retururilor foarte bune 

1-1 Game Halep! Simona a rezolvat repede game-ul pe propriul serviciu

1-0 Vikhlyantseva! Rusoaica continuă evoluţia bună pe propriul serviciu din finalul setului trecut şi cîştigă primul game al setului 

Start în setul secund cu Natalia la serviciu

6-2 HALEP! Simona reuşeşte un set foarte bun, cu puţine greşeli. Românca nu a forţat prea tare şi a gestionat foarte bine momentele importante ale setului. 

5-2 Game Vikhlyantseva! Natalia a început să aibă un serviciu mai solid în ultimele game-uri şi asta se vede şi pe tabelă

5-1 Halep! Românca reuşeşte să servească bine, rusoaica fiind pusă în dificultate de serviciile Simonei

4-1 Game Vikhlyantseva! Rusoaica face un game bun pe propriul serviciu

haleeep

4-0 Halep! Fără emoţii pe propriul serviciu

3-0 BREAK Halep! Românca returnează uşor serviciile lui Nataliei şi face 3-0

2-0 Halep! Simona salvează mai multe mingi de break şi îşi face serviciul 

1-0 BREAK Halep! Simona face un game foarte bun 

START DE MECI cu Vikhlyantseva la serviciu!

UPDATE 08:30 / Jucătoarele sînt în acest moment la încălzire

halep

UPDATE 08:20 / Simona Halep e imensă favorită la casele de pariuri. Cotele pentru acest meci:

haleppp

UPDATE 08:13 / Natalia Vikhlyantseva a trecut în primul tur de o jucătoare clasată în Top 100 WTA, Anna-Lena Friedsam (Germania, 85 WTA), cu scorul de 2-6, 6-3, 6-3. Rusoaica este abia pe locul 588 WTA, însă are doar 17 ani şi e considerată viitoarea Maria Şarapova.

Natalia+Vikhlyantseva+Wimbledon+Day+8+za2DkDz5zLUl

UPDATE 08:00 / Meciul dintre Simona Halep şi Natalia Vikhlyantseva nu va începe mai devreme de ora 08:25, anunţă organizatorii. Meciul va putea fi urmărit în format LIVETEXT pe FANATIK.RO.

*****************

Simona Halep va juca mîine în turul 2 la Shenzhen, primul turneu al anului pentru jucătoarea din România. Organizatorii turneului din China au stabilit ca partida pe care românca o va disputa în optimile de finală, contra rusoaicei Natalia Vikhlyantseva, 17 ani, să aibă loc mîine, după ora 7:30. Meciul Simonei ar urma să fie al doilea pe terenul central mîine, după întîlnirea dintre Cagla Buyukakcay şi Vera Zvonareva.

În cazul în care va obţine calificarea în sferturile de finală, fază în care Petra Kvitova, favorita numărul doi a turneului este deja calificată, Simona Halep ar urma să joace împotriva cîştigătoarei dintre Aleksandra Krunic şi Anna Schmiedlova. În semifinale, adversara româncei ar fi cîştigătoarea disputei dintre Saisai Zheng, cea care a eliminat-o pe Alexandra Dulgheru, şi Zarina Diyas.

 

Tags: