Pariuri sportive

Samir Nasri a dezvăluit motivul ULUITOR pentru care nu a semnat cu Manchester United: “Nu puteam face asta!”

Samir Nasri este unul din oamenii de bază a lui Manchester City. Francezul a fost transferat în anul 2011 de la Arsenal pentru 30 de milioane de euro, însă înainte de această mutare, Nasri a...
12.01.2015 | 14:44
Samir Nasri a dezvaluit motivul ULUITOR pentru care nu a semnat cu Manchester United Nu puteam face asta
ADVERTISEMENT

Samir Nasri este unul din oamenii de bază a lui Manchester City. Francezul a fost transferat în anul 2011 de la Arsenal pentru 30 de milioane de euro, însă înainte de această mutare, Nasri a fost la un pas de a semna cu Manchester United. 

Mijlocaşul francez a declarat pentru Daily Mail că a refuzat Manchester United după ce Sir Alex Ferguson i-a cerut să înceapă un război cu Arsene Wenger, antrenorul lui Arsenal: “M-am întîlnit cu Sir Alex în Paris, într-un loc ascuns, ca să nu alimentăm zvonurile. Am fost aproape de a semna, însă a fost o singură problemă: trebuia să intru în război cu Arsenal şi cu Arsene Wenger şi eu nu puteam face aşa ceva. Pe urmă a venit interesul celor de la City şi am acceptat imediat”, a declarat Nasri conform Daily Mail.

ADVERTISEMENT

Samir Nasri s-a retras din naţionala Franţei după un conflict pe care l-a avut cu selecţionerul Didier Deschamps. Nasri a avut un rol vital în calificarea lui City în optimile Ligii Campionilor, francezul marcînd primul gol în victoria din meciul decisiv cu AS Roma, încheiat 2-0.