Fotbal international

VIDEO. Accidentare horror pentru Chiricheş! Cât stă pe bară fundaşul

UPDATE, 11 septembrie, ora 08:40 / Presa din Italia scrie că Vlad Chiricheş va lipsi aproximativ o lună şi jumătate de pe gazon după accidentarea la umăr din meciul cu Bologna. Fundaşul va fi...
11.09.2017 | 08:29
VIDEO Accidentare horror pentru Chiriches Cat sta pe bara fundasul

UPDATE, 11 septembrie, ora 08:40 / Presa din Italia scrie că Vlad Chiricheş va lipsi aproximativ o lună şi jumătate de pe gazon după accidentarea la umăr din meciul cu Bologna. Fundaşul va fi supus unui control amănunţit şi va fi stabilită exact perioada de recuperare după acccidentare. 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi


UPDATE, ora 23:12 / Accidentare horror pentru Vlad Chiricheş în meciul dintre Napoli şi Bologna. Fundaşul român a fost titular, însă s-a accidentat grav la umăr la o fază banală. Chiricheş a respins cu capul o minge, însă a căzut pe umăr şi a acuzat mari dureri. Pe margine, doctorii lui Napoli i-au acordat îngrijiri medicale şi era vizibil afectat. Fundaşula fost schimbat înainte de pauză cu Raul Albiol. (VEZI VIDEO ACCIDENTAREA LUI CHIRICHEŞ AICI)

UPDATE, ora 18:54 / Lazio – AC Milan s-a încheiat 4-1. Echipa lui Montella pierde primul meci în campionat în acest sezon, un eşec drastic împotriva lui Lazio. Pentru gazde au înscris Immobile, un hattrick şi Alberto, în timp ce pentru Milan a punctat Montolivo. 

VEZI VIDEO Lazio – AC Milan


UPDATE, ora 18:11 / AC Milan este umilită pe Stadio Olimpico. Immobile face hattrick-ul în minutul 48, iar Alberto face 4-0 pentru Lazio în minutul 50. “Diavolul” milanez este la pământ. VEZI rezumatele mai jos 

UPDATE, ora 17:55 / Fiorentina câştigă cu 5-0 la Verona, scorul etapei până acum. Thereau a marcat un gol, iar Ianis Hagi a fost rezervă neutilizată. La pauză, Lazio conduce AC Mian cu 2-0 prin golurile lui Immobile. Vezi rezumatele mai jos.

UPDATE, ora 17:00 / Meciul dintre Lazio şi AC Milan a început cu o oră întârziere din cauza condiţiilor meteo. Ca prin minune, a ieşit soarele după ploaia torenţială din cauza căreia a fost amânat meciul. Aşa arăta Olimpico cu câteva zeci de minute în urmă 

VEZI VIDEO rezumat Juventus – Chievo 3-0

VEZI VIDEO rezumat Inter – SPAL 2-0

VEZI VIDEO Verona – Fiorentina 0-5


UPDATE, ora 16:33 / Inter a câştigat cu 2-0 meciul împotriva lui SPAL din etapa a 3-a şi este a doua echipă cu maximum de puncte după două etape, fiind la egalitate cu Juventus. Golurile au fost marcate de Icardi, din penalty (27) şi Perisic (87). 

Fostul atacant al Stelei, Cyril Thereau, a marcat pentru Fiorentina din penalty în minutul 10 al meciului cu Verona. Echipa lui Pioli pare a fi rezolvat deja meciul, scorul fiind 3-0 în minutul 36. Ianis e rezervă la Fiorentina.


UPDATE: Prefectul oraşului Roma a refuzat amânarea derbiului etapei etapei a treia din Serie A, Lazio – AC Milan, deşi capitala Italiei se află sub cod portocaliu de ploi torenţiale şi posibile inundaţii. Prefectul a decis totuşi ca meciul să înceapă cu o oră întârziere, astfel că startul se va da la ora 17.00. Şi disputarea altor partide de duminică din Serie A se află sub semnul întrebării din cauza condiţiilor meteorologice.

Sampdoria – AS Roma, amânat din cauza vremii nefavorabile. Partida de la Genova ar fi trebuit să aibă loc în această seară, de la ora 21.45, dar Protecţia Civilă din Italia a anunţat că la ora meciului va fi cod portocaliu de ploi. De altfel, toată partea de nord-vest a Italiei se află sub ameninţarea ploilor torenţiale şi a atenţionării de inundaţii.

Sampdoria – Roma nu se va rejuca înainte de luna octombrie

Reprogramarea unui meci din cauza condiţiilor meteorologice nu este ceva neobişnuit la Genova. De-a lungul timpului, mai multe întâlniri susţinute acasă de Sampdoria şi Genoa au fost amânate sau întrerupte şi continuate ulterior ca urmare a precipitaţiilor abundente.

Conform presei italiene, partida se va rejuca după luna octombrie, deoarece până atunci programul formaţiei AS Roma este foarte încărcat. AS Roma va evolua în grupa C a Ligii Campionilor, alături de formaţiile Atletico Madrid, Chelsea Londra şi Qarabag. Decizia finală în ceea ce priveşte data rejucării va fi anunţată în zilele următoare de Liga Italiană de Fotbal.

Astfel, echipa lui Bogdan Lobonţ va juca următorul meci marţi, de la ora 21.45, pe teren propriu, cu Atletico Madrid, în prima etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor. În primele două etape din Serie A, AS Roma a învins în deplasare Atalanta Bergamo, scor 1-0, şi a pierdut acasă cu Internazionale Milano, scor 1-3. În următorul meci de campionat, romanii vor primi vizita nou-promovatei Hellas Verona, la 16 septembrie.

Tags: