Fotbal intern

Sănătatea Cluj avea cotă 9 la casele de pariuri pentru a o elimina pe Viitorul din Cupa României

Autor: Andrei Șchiopu | 26.09.2019 | 18:30
Sănătatea Cluj avea cotă 9 la casele de pariuri pentru a o elimina pe Viitorul din Cupa României
Sănătatea Cluj a învins-o pe Viitorul în Cupa României. Sursă foto: sportpictures.eu

Sănătatea Cluj a reușit să producă cea mai mare surpriză din Cupa României, după ce a eliminat-o pe Viitorul Constanța, deținătoarea trofeului. „Virușii verzi” au câștigat cu 1-0, iar unicul gol a fost înscris de Laurențiu Rus în minutul 13. Pentru o calificare mai departe în cupă, clujenii au primit cotă 9 la casele de pariuri.

Sănătatea Cluj a avut cota 9 pentru a o elimina pe Viitorul Constanța

Sănătatea Cluj a avut cotă 9 pentru a o elimina pe Viitorul Constanța din Cupa României. Pentru un rezultat de 1 pauză 1 final, „virușii verzi” aveau cota de 13, iar dacă pariorii nimereau scorul corect, ar fi prins cotă 21. În urma victoriei, Sănătatea Cluj s-a calificat pentru a doua oară în istorie în optimile de finală ale Cupei României. Pentru clujeni au jucat mai mulți fotbaliști care au evoluat în Casa Pariurilor Liga 1.

Laurențiu Rus, Ionuț Rada, Cosmin Tilincă și Raul Ciupe sunt fotbaliștii care au evoluat în prima ligă din România, dar care acum joacă în Liga a treia pentru „virușii verzi”. Chiar dacă au o vârstă care nu le mai permite să evolueze în primele ligi din România, ei au demonstrat că nu și-au pierdut din valoarea pe care o aveau în trecut.

Cotele la pariuri:

  • Victorie Sănătatea Cluj – cotă 9,00
  • Calificare Sănătatea Cluj – cotă 9,00
  • Victorie pauză/final Sănătatea Cluj – cotă 13,00
  • Scor corect 1-0 – cotă 21,00
Fotbaliștii de la Viitorul au fost dezamăgiți de înfrângere. Sursă foto: sportpictures.eu
Fotbaliștii de la Viitorul au fost dezamăgiți de înfrângere. Sursă foto: sportpictures.eu

Ionuț Rada și-a adus aminte de momentele fericite pe care le-a trăit în cariera sa

Ionuț Rada, fostul fundaș central al lui CFR Cluj, FCSB și Rapid, a vorbit la sfârșitul jocului despre surpriza pe care a produs-o în Cupa României: „Este una dintre cele mai fericite zile din cariera mea de fotbalist. Am mai trăi momente frumoase și la alte echipe din România, dar calificarea cu Sănătatea Cluj în fața deținătoarei Cupei este cu totul altceva”.

Jucătorii Viitorului au fost extrem de dezamăgiți de înfrângerea suferită. Suntem foarte dezamăgiți, n-am jucat nimic, mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. N-am fost conectați, n-am avut atitudine, e firesc să se întâmple lucrurile astea dacă am venit pe vârfuri. A contat și că nu a fost domnul Hagi pe bancă, dar vina este doar a noastră”, a declarat Bogdan Țîru la finalul partidei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!