Life

Sancțiuni la Mireasa. Concurenții de la Antena 1 care au încălcat regulamentul. Anunțul făcut de Simona Gherghe

Sancțiuni la Mireasa, după ce concurenții au încălcat regulamentul. Anunțul făcut de Simona Gherghe în emisiunea de la Antena 1.
20.10.2023 | 23:04
Sanctiuni la Mireasa Concurentii de la Antena 1 care au incalcat regulamentul Anuntul facut de Simona Gherghe
Concurenții de la Mireasa au încălcat regulamentul. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Au avut loc sancțiuni la Mireasa, după ce câțiva dintre concurenții sezonului 8 au încălcat regulamentul. Simona Gherghe i-a anunțat ce pedeapsă au primit.

Sancțiuni la Mireasa, după ce unii dintre concurenții de la Antena 1 au încălcat regulamentul

În ediția difuzată pe 20 octombrie a show-ului matrimonial, în așteptarea agalei, Ana i-a cerut lui Daniel sfaturi în legătură cu nominalizările, însă acest lucru este împotriva regulamentului. De asemenea, și alți concurenți au avut discuții despre eliminări.

ADVERTISEMENT

Deși știau care este regulamentul, concurenții respectivi tot l-au încălcat. Astfel Simona Gherghe a făcut un anunț cu privire la cei care nu au respectat regulile.

“Trebuie să dai un sfat. Nu știu cum se va vota mâine, nu știu ce să fac”, i-a spus Ana lui Daniel, iar acesta i-a explicat cum procedează el atunci când vine vorba de nominalizări.

ADVERTISEMENT

Concurentul i-a dat un sfat Anei, spunându-i să elimine cuplurile din ecuație, după care să voteze. În acest fel, ar rămâne trei variante de concurenți pentru nominalizare.

“Eu mereu am făcut lucrurile într-un mod obiectiv, e cel mai corect. Cuplurile nu o să le votez niciodată, tai cuplurile și votezi apoi. Rămâi cu trei variante.

ADVERTISEMENT

Adrian care vorbea cu Ioana, are ceva, Bogdan singur a încercat cu două fete, Marius singur la fel a încercat cu două fete. Ei vor să rămână, amândoi vor să rămână”, i-a spus Daniel concurentei.

“Acum da. Daria a zis că vrea să rămână, Ioana la fel, nu știu ce să fac”, a mai spus concurenta, după care Mihai a adăugat că el al alege să rămână Ioana, care a venit mai recent în emisiune.

ADVERTISEMENT

“Eu personal dacă aș vota aș alege ca Ioana să rămână, că abia a venit, Daria și Andreea amândouă au avut două tentative de relație. Dar cred că o să votezi băieți”, a explicat Mihai.

Cu o seară înainte de gală, Adrian și Sergiu au discutat și ei despre nominalizări. Cei doi au încălcat, de asemenea, regulamentul, motiv pentru care au fost sancționați.

Simona Gherghe le-a cerut explicații concurenților

Simona Gherghe i-a anunțat pe concurenții care nu au respectat regulile că își vor pierde imunitatea. Vedetei nu i-a venit să creadă că aceștia au avut discuția despre eliminări, deși erau conștienți de regulament.

“Felicitări, ce să zic. Sunt absolut uluită. Este pentru prima dată când se vorbește atât de pe față de ceea ce știați că nu aveți voie să faceți. În acest moment sancțiunea este că rămâneți fără imunitate.

Dacă avem votare de fete astăzi, Ana, sancțiunea se întâmplă acum, iar dacă avem votare de băieți, sancțiunea se întâmplă acum. Veți fi expuși la voturile celorlalți din casă”, spus prezentatoarea de la Antena 1, potrivit spynews.ro.

Sergiu a transmis, apoi, că el și celorlalți concurenți le pare rău pentru cele întâmplate. Daniel a spus că nu a încercat să o influențeze pe concurentă, ci doar a explicat cum ar acționa el dacă ar fi în locul ei.

ADVERTISEMENT