Life

Apel de urgență către Simona Gherghe! Scandal monstru la Antena 1

Scandal monstru la Mireasa de la Antena 1! Telespectatorii cer ca Simona Gherghe să intervină de urgență! E mare revoltă în mediul online!
13.09.2023 | 14:00
Apel de urgenta catre Simona Gherghe Scandal monstru la Antena 1
Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii Mireasa. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Simona Gherghe ar trebui să intervină de urgență la Mireasa! Este părerea aproape unanimă a fanilor reality-show-ului matrimonial de la Antena 1, ajuns în toamna asta la cel de-al optulea sezon.

Scandal la Mireasa! Apel de urgență pentru Simona Gherghe

Mireasa: Iubire Infinită a început în forță! Unii dintre concurenți au reușit să îi supere pe telespectatori într-un timp record! Viperele Vesele trag un semnal de alarmă în legătură cu cele mai recente afirmații făcute chiar de mirii săptămânii, Daniel și Ana. Cei doi au folosit termenul ”ură” cu privire la animale! Mai precis, la adresa pisicuțelor!

ADVERTISEMENT

Cei doi concurenți s-ar putea să o supere teribil de tare pe Simona Gherghe. După cum se știe, prezentatoarea emisiunii este o mare iubitoare de animale. Mai mult, ura față de blândele mâțe e de neînțeles pentru fanii show-ului, căci în casa Mireasa trăiește de sezoane bune o pisicuță pe nume Mitzi! Mulți dintre cei care urmăresc emisiunea se întreabă de ce s-au mai înscris cei doi în acest concurs dacă știau din start că vor conviețui cu o pisică.

„Mirii săptămânii din emisiunea Mireasa, Ana (alias DamigeAna Helicopter) și Daniel, ne transmit că urăsc pisicile. Sunt amândoi pe aceeași lungime de undă!

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele, îngrijorate de ura mirilor săptămânii față de pisicuța casei, Mitzi

În sezonul trecut concurenții au fost surprinși pe Antena Play vorbind despre ideea/amenințarea unei producătoare de eutanasiere a câinilor din jurul studioului de la Buftea. Iată că, în sezonul 8 al emisiunii, pericolul vine din partea concurenților.

Îngrijorarea noastră se îndreaptă către Mitzi, mascota emisiunii, “locatar” permament pe durata sezoanelor în casa Mireasa! Casă declarată de nenumărate ori de către moderatoarea  Simona Gherghe că fiind “pet friendly”,  în condițiile în care mireasa săptămânii afirmă că nu suportă pisicile. Partenerul ei, Daniel, mirele săptămânii, afirmă, în aceeași discuție, că mieunatul pisicii i-a trezit instinctul de a o înjura. Și, totodată, nevoia de “a o arunca”, notează Viperele Vesele pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Ce a spus, cuvânt cu cuvânt, Daniel de s-a ajuns la acest scandal? În toată controversa se cere ca Simona Gherghe să aibă o poziție fermă. Internauții îi cer vedetei să îi pună la punct pe amorezi!

„Urăsc pisicile! Mai ales când a venit aici la pat, dimineața, și a început să facă miau. Am zis… Ce miau?”, a spus Daniel extrem de amenințător și amuzat în același timp, povestind despre mascota emisiunii prezentate de Simona Gherghe.

ADVERTISEMENT

Fanii emisiunii, extrem de revoltați

Discuția purtată de Ana și Daniel, primul cuplu format la Mireasa, sezonul 8, a fost aspru taxată, așa cum precizam în rândurile de mai sus, de către telespectatori. Pe grupurile de Facebook dedicate emisiunii, oamenii nu s-au putut abține. Au criticat comportamentul celor care la ora actuală sunt favoriții publicului.

„Cei care nu iubesc animalele nu se iubesc nici pe ei!; Acasă cu acest Daniel!; Să le fie rușine!; E un dobitoc. Vă dați seama că în afară de vocabular are și un suflet infect. Doamne! Nu pot să cred că m-am înșelat atât de mult în privința lor.

Nu-i voi mai vota niciodată; Trimiteți-i mesaj Simonei!; Totul până la animăluțe!; Cum să nu iubești niște suflete nevinovate? Animăluțele sunt mai deștepte. Sunt mai curate și mai iubitoare decât ei”, sunt doar o mică parte din sutele de mesaje pline de revoltă la adresa celor doi.

ADVERTISEMENT