Sport

Șansa răzbunării pentru U Craiova! Gloria Științei pune presiune înaintea derby-ului cu FCSB: „Trebuie să-și spele imaginea”

Emil Săndoi a analizat în exclusivitate pentru FANATIK derby-ul Universitatea Craiova - FCSB. Fostul selecționer al României U21 crede în șansele grupării din Bănie.
03.05.2024 | 19:41
Sansa razbunarii pentru U Craiova Gloria Stiintei pune presiune inaintea derbyului cu FCSB Trebuie sasi spele imaginea
Șansa răzbunării pentru U Craiova! Emil Săndoi, anunț înaintea derby-ului cu FCSB: „Trebuie să-și spele imaginea”. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Trupa lui Costel Gâlcă nu a luat niciun punct din derby-urile cu FCSB, iar Emil Săndoi este de părere că „alb-albaștrii” au o șansă importantă la revanșă. Fostul antrenor de la Universitatea Craiova i-a analizat și ultimele evoluții ale lui Andrei Ivan, care a început să marcheze din nou în SuperLiga.

Șansa răzbunării pentru U Craiova! Emil Săndoi, anunț înaintea derby-ului cu FCSB: „Trebuie să-și spele imaginea”

„Roș-albaștrii” au câștigat titlul în SuperLiga, iar elevii lui Costel Gâlcă au în plan să câștige cele trei puncte și să își consolideze poziția secundă. Emil Săndoi știe cum ar putea să fie salvat sezonul Universității Craiova, chiar și după eliminarea din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

„Sunt echipele de pe primele 2 locuri din clasament, iar din acest punct de vedere este un meci al orgoliilor și al punctelor. FCSB este deja campioană, însă Universitatea este obligată să obțină un rezultat pozitiv pentru a salva sezonul.

Cred că locul 2 și calificarea în cupele europene ar salva sezonul la Universitatea Craiova, ținând cont că în sezonul trecut nu s-au calificat. Te gândești că este un avantaj că FCSB a câștigat deja titlul, însă în fotbal nu poți să știi niciodată.

ADVERTISEMENT

Nu ma există o presiune asupra celor de la FCSB, iar câteodată poate să îți iasă tot când te eliberezi de presiune. Până la urmă contează mai puțin evoluția celor de la FCSB, este importantă evoluția Universității Craiova”, a spus Săndoi pentru FANATIK.

Emil Săndoi: „Nu este vinovat Ivan, poate a fost vinovat antrenorul din vremea respectivă”

Emil Săndoi l-a antrenat pe Andrei Ivan la Universitatea Craiova, iar fostul selecționer nu a putut să treacă cu vederea ultimele evoluții bune din SuperLiga. Fostul golgheter din Bănie susține că scăderea de formă nu i se datorează lui.

ADVERTISEMENT

„Nu este fair-play să dai verdicte decisive, dar mi s-a părut o echipă mai organizată decât înainte cu Costel Gâlcă. Mă bucur pentru un jucător, mă bucur pentru Ivan. A fost criticat și la meciurile de pe teren propriu, parcă toată lumea a uitat că Ivan era golgheterul echipei și a avut evoluții foarte bune.

Așa suntem noi, românii. Uităm repede aspectele pozitive din cariera cuiva și nu le uităm deloc pe cele negative. Mă bucur pentru Ivan, deoarece a trecut printr-o perioadă nefastă pentru el, mă bucur că a reușit să își revină parțial la forma pe care o avea.

ADVERTISEMENT

Sunt convins că va deveni un jucător exponențial pentru Craiova. Din punctul meu de vedere nu este vinovat, poate a fost vinovat antrenorul din vremea respectivă pentru că nu a știu să gestioneze situația jucătorului”, a mai spus Săndoi.

„Trebuie să-și spele imaginea din ultimele meciuri cu FCSB. Se pot impune de o manieră categorică”

„Când ai un coletiv încerci să le găsești locul sau să le schimbi locul jucătorilor pentru a le pune în valoare calitățile individuale pe care le au. Cred că acest lucru nu s-a făcut cu Ivan în ultima perioadă. 

Rezultatele dintre cele două echipe parcă au fost prea dure în campionatul ăsta. Craiova trebuie să spele imaginea din ultimele meciuri cu FCSB. Am spus de fiecare dată că sunt două dintre echipele care au cei mai mulți jucători în lot care pot să destabilizeze apărările adverse.

Îmi doresc un meci spectaculos și mi-aș dori o victoria a Craiovei. Universitatea se poate impune fără doar și poate, chiar dacă rezultatele din campionatul actual nu ar sugera și aspectul ăsta. Sunt convins că se pot impune de o manieră categorică”, a încheiat fostul selecționer.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru Universitatea Craiova: 1,45 este cota pentru „total goluri în prima repriză: sub 1,5” la meciul Universitatea Craiova - FCSB
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am...
Fost fotbalist al Stelei, dezvăluiri incredibile din Coreea de Nord: „Știți ce am mâncat? Răducioiu și-a vomitat mațele”
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în...
Halep, în fața unei întrebări extrem de incomode: scenariul care prinde contur în cazul Simonei ANALIZĂ
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România....
Un african vorbeşte despre şocurile culturale trăite după ce s-a mutat în România. "Aproape mi-am sunat părinții să le spun că mă întorc acasă"
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a...
Românca de 26 de ani care face plajă pe terasa apartamentului şi i-a înnebunit pe vecini. Soţul ei câştigă 450.000 de euro pe an
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la opt luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
VOUCHERE pentru angajați. Cine primește mai mulți BANI
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu,...
Antena 1 dă în judecată Pro TV. Scandal uriaș din cauza chefilor Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu
Comoara din Marea Neagră!Tocmai fost descoperită
Comoara din Marea Neagră!Tocmai fost descoperită
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor....
Ronald Gavril, lovitură URIAȘĂ pentru Anamaria Prodan. Răsturnare de situație în cuplul lor. Încă un bărbat care o dezamăgește
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face...
Milionarul despre care s-a spus că are o relație cu Simona Halep face primele declarații: „Eu am invitat-o în oraș”
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru...
Horoscop săptămâna 17-23 mai 2024. Iubire, bani și noroc pe toate planurile pentru patru zodii