Fotbal international

Santiago Solari, prezentat oficial la Real Madrid: “Suntem o echipă de campioni, de războinici.” Galerie foto

30.10.2018 | 16:00
Santiago Solari prezentat oficial la Real Madrid Suntem o echipa de campioni de razboinici Galerie foto

Santiago Solari a condus primul antrenament la Real Madrid, înainte de partida pe care galacticii o vor juca în Cupa Spaniei împotriva celor de la Melilla. Argentinianul a convocat 5 jucători de la echipa a doua a clubului pentru sesiunea de antrenament, fiind pregătit să îi folosească în meciul din Cupă. Șefii clubului au organizat ulterior o conferință de presă în cadrul căreia Santiago Solari a fost prezentat oficial în funcția de antrenor temporar la Real Madrid. VEZI IMAGINI DE LA ANTRENAMENTUL REALULUI SUS ÎN GALERIA FOTO.

Lopez, Javi Sanchez, Fran Garcia, Alex și De la Fuente au fost chemați de Solari la ultima sesiune de antrenament de dinaintea meciului cu Melilla. Tehnicianul a insistat pe jocul cu mingea, pentru a-i putea integra pe tinerii jucători ai Castillei în lotul primei echipe. Galacticii au exersat controlul mingii și combinațiile de pase, Marcelo, Varane și Mariano fiind printre cei prezenți la sesiunea de antrenament, în timp ce Vallejo și Carvajal au continuat exercițiile de recuperare, ultimul dintre ei antrenându-se separat de restul jucătorilor.

Santiago Solari a condus primul antrenament la Real Madrid
Santiago Solari a condus primul antrenament la Real Madrid

Santiago Solari a fost prezentat oficial la Real Madrid

După antrenament, șefii clubului au organizat o conferință de presă în care Santiago Solari a fost prezentat oficial în funcția de antrenor temporar la Real Madrid. Întrebat despre modul în care intenționează să abordeze partida dun Cupă, Solari a răspuns că elevii pe care îi antrenează trebuie să joace cu dăruire maximă. “Obiectivul este să câștigăm partida. Vom aborda partida cu Melilla cu multă determinare și dăruire. Așa i-am simțit pe jucători la antrenament, toți sunt nerăbdători să intre pe teren”, a declarat tehnicianul argentinian.

Oficialii de pe Santiago Bernabeu au la dispoziție 2 săptămâni să se gândească dacă vor continua cu Solari pe banca tehnică sau dacă vor numi un alt antrenor. Președintele clubului are suspiciuni cu privire la experiența lui Solari, care până în prezent a mai antrenat doar la juniorii Realului și la Real Madrid B. “Această echipă este una de campioni, de războinici care dau totul pentru club”, a mai spus Solari la conferința de presă.

Antrenamentul Realulul de dinaintea partidei cu Melilla
Antrenamentul Realulul de dinaintea partidei cu Melilla

Șansă pentru Vinicius Junior în mandatul lui Solari?!

“Vinicius Junior este jucătorul Realului și va fi disponibil, la fel ca și ceilalți fotbaliști. La Real nu există jucători care să nu fie capabili să joace la nivelul cerut de acest club”, a spus Santiago Solari despre situația fotbalistului brazilian care a fost cumpărat în această vară cu 45 de milioane de euro, dar care a prins doar 12 minute pentru prima echipă, în 2 partide în care a intrat ca rezervă. Vinicius a avut însă prestații excelente la Castilla, unde a marcat 4 goluri și a dat o pasă de gol în 5 partide.

Vinicius Junior s-a antrenat alături de prima echipă
Vinicius Junior s-a antrenat alături de prima echipă