Sport

Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, nominalizată pentru All-American în baschetul juvenil de peste ocean

20.01.2019 | 15:18
Sarah Dumitrescu fiica Anamariei Prodan nominalizata pentru AllAmerican in baschetul juvenil de peste ocean

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan și a fostului baschetbalist Tibi Dumitrescu continuă sezonul fenomenal în baschetul juvenil de peste ocean. Sarah este una dintre sportivele nominalizate să participe la All-Star Game-ul destinat jucătorilor de baschet din liceu, denumit McDonald’s All-American Games.

Sarah Dumitrescu evoluează pentru liceul IMG Academy, unde este una dintre cele mai bune marcatoare. Baschetbalista este și internațională U16 și U18 a României și a evoluat în mai multe turnee continentale pentru echipa națională. Vestea anunțului că se află printre nominalizații la All-American Games a fost primită cu încântare de familia Sarei, dar și de IMG Academy. „Felicitări celor nominalizați pentru McDonald’s All-American Games. Voi și familiile voastre ar trebui să fiți foarte mândri de această realizare”, au scris aceștia pe twitter.

Sarah Dumitrescu, All-American în liceu, va juca la cel mai înalt nivel în NCAA

Sarah Dumitrescu a fost numită All-American la două luni după ce a fost recrutată în NCAA. Începând de sezonul viitor, românca va juca pentru Universitatea din Mississippi, cunoscută drept „Ole Miss”. Trupa joacă în NCAA – Divizia 1, în una dintre cele mai puternice conferințe din baschetul de colegiu american, Conferința de Sud-Est (SEC). De altfel, Sarah Dumitrescu a fost felicitată și de viitoarea ei echipă, care a postat un mesaj pe rețelele de socializare, unde a felicitat-o atât pe ea cât și pe viitoarea colegă, Tai-Yanna Jackson.

Congrats to our two Rebel signees, Tai-Yanna Jackson and Sarah Dumitrescu, who were both named McDonald's All-American nominees! ??#HottyToddy #NoCeilings

Gepostet von Ole Miss Women's Basketball am Freitag, 18. Januar 2019

Sunt bucuroasă că am oportunitatea să practic sportul pe care îl iubesc la următorul nivel. Aș vrea să le mulțumesc tuturor universităților care au vrut să mă recruteze. Acestea fiind spuse, sunt entuziasmată să vă anunț că mi-am luat angajamentul să joc la Universitatea din Mississippi”, a spus Sarah Dumitrescu în noiembrie, după ce a fost recrutată la Ole Miss.