Fotbal international

Sărbătoare nebună în Brazilia! Sute de mii de fani ai lui Flamengo au petrecut pe străzi după câștigarea a două trofee în 24 de ore. VIDEO + FOTO

25.11.2019 | 13:07
Sarbatoare nebuna in Brazilia Sute de mii de fani ai lui Flamengo au petrecut pe strazi dupa castigarea a doua trofee in 24 de ore VIDEO  FOTO
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Flamengo au dat startul unei sărbători nebune în Brazilia, după ce favoriții au reușit în mai puțin de 24 de ore să câștige Copa Libertadores și titlul național. Străzile din Rio de Janeiro au fost invadate de sute de mii de fani care i-au aclamat pe favoriți și în mod special pe Gabriel Barbosa, eroul din finala cu River Plate.

Sărbătoare nebună în Brazilia

Fanii brazilieni au avut două motive de a sărbători, după ce Flamengo s-a încununat campioană națională la mai puțin de 24 de ore de la câștigarea Copei Libertadores. Această situaţie a fost posbilă după ce principala contracandidată la titlu, Palmeiras, a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Gremio Porto Alegre.

ADVERTISEMENT

Astfel, cu patru etape înainte de finalul sezonului, Flamengo are un avantaj de 13 puncte faţă de Santos şi Palmeiras, echipele de pe locurile 2, respectiv 3, și âși trece în palmares cel de-al şaptelea titlu în Brazilia, după cele din 1980, 1982, 1983, 1987, 1992 și 2009.

Rio de Janeiro, colorat în roșu și negru

Flamengo a câștigat finala Copei Libertadores cu 2-1 în fața lui River Plate, deși argentinienii au condus cu 1-0 încă din minutul 14 prin golul lui Rafael Borre. Gabriel Barbosa a adus egalarea pentru brazilieni în minutul 89 și tot el a marcat golul victoriei în minutul 90+2 și a adus al doilea trofeu din istoria clubului.

ADVERTISEMENT

Sărbătoarea fanilor lui Flamengo a durat ore întregi și s-a întins până în miez de noapte cu spectacole și concerte, în timp ce străzile din Rio de Janeiro au fost colorate în roșu și negru, culorile campionilor Braziliei. Și superstarul lui PSG, Neymar, a sărbătorit marele succes continental obținut de Flamengo.

Tags: