Şase meciuri din Ligue 1, amânate la cererea poliţiei franceze! Motivul incredibil al solicitării

Razvan Nicolae    Catalin Oprea   
în Ligue 1
06/12/2018, 16:57
Şase meciuri din Ligue 1, amânate la cererea poliţiei franceze! Motivul incredibil al solicitării GALERIE FOTO
Patru meciuri din Ligue 1, amânate la cererea poliţiei franceze

Patru meciuri din etapa a 17-a din Ligue 1 au fost amânate la cererea poliţiei franceze. Fotbalul din Hexagon este blocat din cauza protestelor “vestelor galbene”, care au devenit din ce în ce mai violente pe zi ce trece. În primă fază, Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa anunţase că două meciuri nu se vor disputa în weekend, dar numărul s-a dublat joi.


UPDATE, ora 21:00 / Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa a anunţat că nici meciurile Nimes – Nantes şi Angers – Bordeaux nu se vor disputa în weekend.


PSG – Montpellier şi Toulouse – Lyon au fost primele partide amânate din etapa a 17-a din Ligue 1. Între timp, poliţia franceză a cerut Ligii Profesioniste de Fotbal din Franţa să amâne alte două meciuri, derby-urile Saint-Etienne – Olympique Marseille şi AS Monaco – Nice. Motivul este acela că poliţiştii au anunţat că nu pot asigura măsurile de securitate la aceste partide, forţele de ordine fiind trimise la protestele care au loc în marile oraşe din Franţa.

Patru meciuri din Ligue 1, amânate la cererea poliţiei franceze. Anunţul LFP despre situaţia celorlalte partide

Patru meciuri din Ligue 1 au fost amânate la cererea poliţiei franceze, iar Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa ar putea să ia în calcul amânarea tuturor partidelor din etapa a 17-a. În ultimele săptămâni, zeci de mii de oameni au ieşit în stradă din cauza preţurilor crescute la combustibili. Francezii au protest violent şi împotriva politicienilor care nu opresc creşterea inflaţiei. Forţele de ordine din Franţa au anunţat că se aşteaptă la un val de violenţe majore în Paris, în acest weekend.

Patru meciuri din Ligue 1, amânate la cererea poliţiei franceze. Decizia luată de Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa
Patru meciuri din Ligue 1, amânate la cererea poliţiei franceze. Decizia luată de Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa

“În urma unor cereri făcute de poliţia franceză, LFP (n.r. Liga Profesionistă de Fotbal din Franţa) a decis ca meciurile PSG – Montpellier, Toulouse – Lyon, Saint-Etienne – Marseille şi AS Monaco – Nice să fie amânate. Comisia de competiţii a LFP va anunţa o dată la care se vor disputa partida”, a fost anunţul făcut de LFP cu o zi înainte de primele meciuri ale etapei a 17-a din Ligue 1.

Închide ×