Life

Șase zodii lovite de ghinion la începutul lunii mai. Atenție, Săgetător, la relații!

Luna mai nu aduce lucruri tocmai bune pentru unele semne zodiacale. Șase dintre ele se confruntă cu probleme serioase pe multe dintre planuri și nu au noroc.
21.04.2022 | 21:53
Sase zodii lovite de ghinion la inceputul lunii mai Atentie Sagetator la relatii
Șase nativi fără noroc în mai. Ce pățesc la începutul lunii. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Șase zodii sunt lovite de ghinion la începutul lunii mai. Acestea nu reușesc să găsească echilibrul de care au nevoie, indiferent că este vorba de viața privată sau de carieră.

Șase nativi fără noroc în mai. Ce pățesc la începutul lunii

Potrivit astrelor, șase semne zodiacale nu au deloc noroc în mai. FANATIK îți spune ce pățesc acestea la începutul lunii, când planeta responsabilă de ghinion își face simțită prezența.

ADVERTISEMENT

Rac

Luna mai aduce o trădare din partea unei persoane la care nu te-ai fi așteptat. Nu scapi de momente neplăcute în cercul de prieteni, dar și la locul de muncă. Colegii scot la iveală ce e mai rău și te fac să-ți pierzi cumpătul.

Gemeni

Astrele anunță că sunt ceva probleme cu banii. Nu ai reușit să pui deoparte și ești în continuare urmărit de ghinion. Partea financiară este cea care îți dă mari dureri de cap pentru că nu conștientizezi ce este important pentru tine.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Dorința de a te muta într-o casă nouă nu se poate îndeplini în mai, când astrele te atenționează să fii atent la semnele pe care le primești. Oamenii îți vor răul și multe obstacole pot apărea în calea ta. Nu-ți pierde răbdarea!

Săgetător

Ghinionul te urmărește în plan sentimental. Nu poți păstra nicio relație de dragoste pentru că ai pretenții uriașe de la celălalt. Nu știi să lași de la tine și ai senzația că ți se cuvine totul, dar nu este deloc așa.

ADVERTISEMENT

Capricorn

Te confrunți cu o problemă majoră la începutul lunii mai. Cititorii în stele sunt de părere că nu poți înainta până când nu rezolvi problemele din trecut. Fă pace cu tine, cu oamenii care ți-au greșit, dar mai ales cu gândurile tale!

Pești

Alegerile proaste și deciziile luate impulsiv se observă cel mai mult luna viitoare, când pierzi socoteala derapajelor. Norocul nu este de partea ta și asta te face să te simți pierdut, să nu știi pe ce drum să mergi mai departe.

ADVERTISEMENT
Tags: