Life

Saveta Bogdan, revoltată de scumpiri, înainte de Paște: “Sunt atâția care n-au nici măcar bani de-o pâine”

Saveta Bogdan, revoltată de scumpiri, chiar înainte de Paște. Cântăreața a vorbit despre prețurile mari ale multor alimente.
08.04.2023 | 15:32
Saveta Bogdan revoltata de scumpiri inainte de Paste Sunt atatia care nau nici macar bani deo paine
Saveta Bogdan, revoltată de scumpiri, înainte de Paște. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Saveta Bogdan este deranjată de scumpiri, înainte de Paște, și se gândește la cei care nu își permit să cumpere mâncare. Artista a cheltuit mulți bani pe anumite ingrediente pentru preparatele de sărbători.

Înainte de Paște, Saveta Bogdan este revoltată de scumpiri

Românii au început pregătirile pentru Paște, însă sunt nevoiți să plătească mai mult pentru masa de sărbători, în comparație cu anul trecut, din cauza scumpirilor. Inclusiv artiștii resimt prețurile crescute și se plâng de ele, cum ar fi Saveta Bogdan.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară crede că prețurile alimentelor au crescut foarte mult deoarece se apropie Paștele. Vedeta a plătit foarte mult pentru ceapă, adică 4 lei pentru o legătură, însă este un ingredient de care are nevoie pentru preparatele de sărbătoare.

“Este foarte scump. Și ceapa este 10 lei. Anul trecut era mult mai ieftină. Ingredientele pe care le punem la drob, pentru că drobul se face cu ceapă verde, pătrunjel, mărar. Toate verdețurile le punem. E 4 lei o legătură de ceapă.

ADVERTISEMENT

Ei speculează chestiunea asta că vine Paștele și le scumpesc. Dacă nu avem mărar la drob nu mai e drob. Mărar, ceapă verde, pătrunjel, ingredientele astea trebuie puse la drob”, a declarat interpreta de muzică populară, potrivit realitateanet.ro.

Saveta Bogdan are o pensie de 2.200 de lei, dar reușește să se descurce cu banii din concertele pe care le susține. Artista se gândește la oamenii care nu câștigă foarte mulți bani, în condițiile în care prețurile alimentelor sunt foarte mari.

ADVERTISEMENT

“Le doresc multă sănătate, paște fericit, să fie sănătoși și cei care sunt mai bogați să mai dea și la amârâții ăia de pe stradă, pentru că sunt atâția pe stradă care n-au nici măcar bani de-o pâine”, a mai spus Saveta Bogdan.

Saveta Bogdan vrea să devină bunică

Cântăreața este foarte sinceră atunci când vine vorba despre viața personală și a recunoscut, la un moment dat, că ar vrea un nepoțel. Fiica ei și soțul acesteia au tot ce le trebuie, așa că mai au să devină părinți, după cum a spus Saveta Bogdan.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară are o relație foarte bună cu fiica ei și o vizitează în America de fiecare dată când are ocazia. De altfel, artista va merge în SUA chiar după Paște.

“Îmi doresc, în primul rând, să devin bunicuță. Ce să fac. Fata zice că ce am, acum cu războaiele astea… Ea are ideile ei. Eu nu-mi iau nădejdea de la Dumnezeu, că El nu mă lasă.

Trebuie să-mi trimită și mie un nepoțel sau o nepoată. Să aibă și fata, că au două case, au de toate. Să aibă moștenitori”, a spus artista la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: